Θανατηφόρο: O Μπάμπης δεν πρόλαβε να συναντήσει τη γυναίκα του στο πλοίο

Συντετριμμένος ο οδηγός του αγροτικού κατά την παρουσία του στα δικαστήρια 

399

Δεν τη χωράει ανθρώπου νους την τραγωδία που γράφτηκε το βραδάκι της Τρίτης στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, όπου  διερχόμενο αγροτικό όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 65χρονο συνταξιούχο αστυνομικό Μπάμπη Σκουλά. Ο άτυχος οικογενειάρχης είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητο του και κατευθυνόταν στο λιμάνι προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής για να ταξιδέψει μαζί με τη σύζυγό του. Η γυναίκα είχε ήδη επιβιβαστεί και περίμενε τον άνδρα της.

Ήταν σκληρό το χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια που από τη μία στιγμή στην άλλη βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Ανωγείων απ’ όπου καταγόταν ο 65χρονος, ενώ η είδηση του ξαφνικού και άδικου θανάτου έχει συγκινήσει και τους πρώην συναδέλφους του στην Αστυνομία. Όλοι μιλούν για έναν πολύ καλό άνθρωπο, με το χαμόγελο πάντα στα χείλη.

Από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκαν τα τραγικά μαντάτα πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένεια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στη 1 το μεσημέρι στο Περαχώρι, στ’ Ανώγεια.

Στο μεταξύ χθες οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης ο 63χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.

Ήταν συντετριμμένος και σύμφωνα με μαρτυρίες κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα δικαστήρια ξέσπασε σε κλάματα.

Ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος καθώς διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Γιώργο Γιαχνάκη, ο άνθρωπος είναι ράκος ψυχολογικά. Υποστηρίζει ότι κατευθυνόταν με το όχημά του, με κανονική ταχύτητα, από την Αλικαρνασσό προς το λιμάνι όταν ξαφνικά πετάχτηκε από τα δεξιά ο 65χρονος άνδρας. Όπως λέει, δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει