ΣΤΟ ΠΣΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ: “Ο Μικρός Πρίγκιπας” σε δυο επιπλέον παραστάσεις

211

Ο Μικρός Πρίγκιπας’’, με τη ματιά της Κάρμεν ΡουγγέρηΜετά τις σχεδόν sold out οι παραστάσεις της Τετάρτης 21, της Πέμπτης 22 και της Παρασκευής 23/12,’’  Ο Μικρός Πρίγκιπας’’, με τη ματιά της Κάρμεν Ρουγγέρη θα παρουσιαστεί  για δύο  επιπλέον παραστάσεις στην Αίθουσα «Ανδρέας  και Μαρία Καλοκαιρινού».

Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23/12, στις 5 το απόγευμα , το ΠΣΚΗ προετοιμάζεται για την παρουσίαση της αγαπημένης νουβέλας μικρών και μεγάλων   του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, με την υπογραφή της ταυτισμένης με το αξιόπιστο θέατρο για παιδιά Κάρμεν Ρουγγέρη.

Ο Μικρός Πρίγκιπας με τη ματιά της Κάρμεν Ρουγγέρη είναι μια παράσταση για όλη την οικογένεια, σε κείμενο της ίδιας και σκηνοθεσία δική της και της Χριστίνας Κουλουμπή, που σέβεται τον αρχικό δημιουργό και έχει σκοπό να βγάλει στην επιφάνεια την ουσία του έργου και να φωτιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να το καταλάβει ακόμα και ένα μικρό παιδί.

Την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια, σε στίχους του Ανδρέα Κουλουμπή, εμπνεύστηκε και συνέθεσε ο Στέφανος Κορκολής.

Συντελεστές:

Κείμενο: Κάρμεν Ρουγγέρη

Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη – Χριστίνα Κουλουμπή

Σκηνικά – Κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή

Μουσική: Στέφανος Κορκολής

Στίχοι: Ανδρέας Κουλουμπής

Κίνηση – Χορογραφίες – Φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας

Sound design & video: Αντώνης Δελαπόρτας

Διαβάστε περισσότερα, εδώ: https://bit.ly/3UxyZE2

Προπώληση Εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, συνεχίζεται.

Τιμές εισιτηρίων (οικογενειακό πακέτο): Γονείς Α’ ζώνη 12€, Β’ ζώνη 10€, Γ’ ζώνη 10€. 1ο παιδί 8€, από το 2ο παιδί 6€ χωρίς περιορισμό ζωνών. Το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

  • Το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00, τηλ. 2813409247).
  • Τηνticketservices.gr, από εδώ:  https://bit.ly/3A97Jnl 
  • Το ΠΣΚΗ, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης.

Πακέτο εισιτηρίων

Από την καλλιτεχνική περίοδο 2022/23, το ΠΣΚΗ δίνει την δυνατότητα στους θεατές να προμηθευτούν συνδρομητικά πακέτα εισιτηρίων, επωφελούμενοι έκπτωσης έως και 20% επί των αρχικών τιμών.

Τα συνδρομητικά πακέτα και τις εκπτώσεις αναλυτικά, μπορείτε να τα δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του ΠΣΚΗ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και μόνο, με την επίδειξη του εισιτηρίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει