Το θαύμα των Χριστουγέννων έγινε στο Καπετανάκειο

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ-ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ

1,118

Απίστευτη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση καθηγητών του Καπετανάκειου για τη συγκέντρωση ποσου ύψους 35.000 ευρώ προκειμένου να κάνει μέσα στον Δεκέμβριο επέμβαση οπίσθιας σπονδυλοδεσίας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας 14χρονος μαθητής του σχολείου τους.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Ευαγγελία Μπασέα, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη έκανε λόγο για το “Θαύμα των Χριστουγέννων”! Έτσι χαρακτήρισε την απίστευτη ανταπόκριση του κόσμου απέναντι στην έκκληση για βοήθεια, που είχε ως αποτέλεσμα το χρηματικό ποσό να συγεκντρωθεί μέσα σε λίγα 24ωρα!

“Ο κουμπαράς μας γέμισε και όλοι τώρα ευχόμαστε η επέμβαση να πάει καλά και ο μαθητής να επιστρέψει σύντομα στο σχολείο και στους συμμαθητές του”, είπε συγκινημένη η κα Μπασέα.

Οσο για το ποιοι ανταποκρίθηκαν; Άνθρωποι όλων των ηλικιών: από έναν παππού 95 ετών που ήρθε στο σχολείο με τη μαγκούρα για να δώσει χρήματα, μέχρι το χαρτζιλίκι των παιδιών του Λυκείου!

“Επικοινώνησαν μαζί μας άνθρωποι από όλες τις περιοχές της Κρήτης και ειλικρινά τους ευχαριστούμε όλους πολύ”, υπογράμμισε η κα Μπασέα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει