«Να σέβονται οι διαιτητές…»

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΟΤ

166

Ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας όχι όμως και από το αποτέλεσμα είναι στο Τυμπάκι. Ο ΑΟΤ έχασε στο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής από το Γιούχτα και αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών που είχε εντός έδρας στο δεύτερο του παιχνίδι έχοντας ήδη εκεί μια σπουδαία νίκη επί του Αλμυρού.

Από την άλλη ήταν η δεύτερη σερί ήττα σε ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον ΑΟΤ να φεύγει από το γήπεδο εκτός από χαμένος και με πολλά παράπονα από την  διαιτησία. Ο τεχνικός της ομάδας της Μεσαράς Μιχάλης Κουτεντάκης στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Γιούχτα  στάθηκε στο θέμα αυτό και ζήτησε από τους διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί: «Έπαιξαν δυο καλές ομάδες και φαινόταν ότι όποια έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Φαινόταν επίσης ότι γκολ θα μπει  είτε από στατική φάση είτε από λάθος.

Εμείς ανταποκριθήκαμε, δείξαμε ψυχή αλλά για δεύτερη σερί Κυριακή χάνουμε βαθμό από την διαιτησία. Οι διαιτητές πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και να σέβονται την κάθε ομάδα».  Σε ό,τι αφορά την συνέχεια ο κ. Κουτεντάκης είπε: «Μας στενοχωρεί που χάσαμε στην έδρα μας αλλά με τέτοιες εμφανίσεις θα πάμε καλύτερα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει