Στη φρεγάτα “Έλλη” ο δήμαρχος Ηρακλείου

397

Τη φρεγάτα «Έλλη» που ναυλοχεί στο λιμάνι του Ηρακλείου, επισκέφθηκε ο δήμαρχος  Βασίλης Λαμπρινός, έπειτα από πρόσκληση του κυβερνήτη του πολεμικού πλοίου.

Ο δήμαρχος συνοδεύονταν από τους αντιδημάρχους Ρένα Παπαδάκη, Στέλλα Αρχοντάκη και Γιώργο Καραντινό, την γενική γραμματέα του Δήμου Ευγενία Στυλιανού και τον σύμβουλο του δημάρχου Κώστα Μπουρναζάκη.

Τον δήμαρχο υποδέχτηκε ο κυβερνήτης της φρεγάτας αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Σαραντινός ΠΝ, ο οποίος ξενάγησε την αντιπροσωπεία του Δήμου στους χώρους του πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού και τους ενημέρωσε για τις υπηρεσιακές του δυνατότητες.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον κυβερνήτη για την ξενάγηση και ευχήθηκε καλή δύναμη στη δύσκολη και υψηλή αποστολή που έχουν αναλάβει για την προστασία των θαλασσών μας. Παράλληλα συνεχάρη το πλήρωμα για την ετοιμότητα και για την εξαιρετική υποδοχή.

Το πλοίο που βρίσκεται στο λιμάνι του Ηρακλείου στο πλαίσιο εορτασμού του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου, είναι επισκέψιμο για το κοινό  μέχρι και σήμερα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει