Στην αντεπίθεση για την “Κιβωτό”

275

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνούν οι υποστηρικτές του πατέρα Αντώνιου, μετά από τις σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Υπενθυμίζεται πως οι δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου προχώρησαν το περασμένο  Σάββατο σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά Εκκλησίας, Αρχιεπισκόπου και κυβέρνησης.

Σε δήλωσή του ο Θρασύβουλος Κονταξής, ένας εκ των συνηγόρων του πατρός Αντωνίου, υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία κατηγορία εις βάρος του, ούτε έχει κληθεί κανείς εκ των κατηγορουμένων όπως γράφεται. Για να συνεχίσει: «Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής Εκκλησίας, συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης η οποία έβαλε ένα εγκάθετο σχήμα στο ΔΣ με επικεφαλής μια εφοπλιστή» είπε ο κ. Κονταξής.

Πατέρας Αντώνιος

Το βίντεο των υποστηρικτών  του πατέρα Αντώνιου

Οι υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου έφεραν στη δημοσιότητα βίντεο σύμφωνα με το όποιο, παιδίατρος εξετάζει το άρρωστο ανήλικο τέκνο της οικογένειας μέσα σε αυτοκίνητο, στο οποίο πέρασε την πρώτη νύχτα της η οικογένεια.

«Αδιανόητο! Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π.Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!», αναφέρουν σε ανάρτησή τους στη σελίδα «Υποστηρικτές της Κιβωτού» στο Facebook. Στο βίντεο φαίνεται η γιατρός να πλησιάζει το όχημα και να εξετάζει το παιδί.

Η «Κιβωτός» άλλαξε όνομα και λογότυπο στα social media

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Κιβωτός του Κόσμου» άλλαξε όνομα και λογότυπο στην επίσημη σελίδα της στα social media. Όπως ενημέρωσαν με σχετική τους ανακοίνωση οι διαχειριστές της σελίδας της δομής, η σελίδα μετονομάστηκε από «Κιβωτός του Κόσμου» σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού».

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, την φτιάξαμε για να υποστηρίξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και όταν επιστρέψουν τα πράγματα όπως ήταν θα την ονομάσουμε και πάλι ΚτΚ. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!», έγραψαν οι διαχειριστές.

Ανατριχίλα

Εντωμεταξύ, ανατριχίλα προκαλεί το απειλητικό μήνυμα που έλαβαν όσα παιδιά προχώρησαν σε καταγγελίες εναντίον της Κιβωτού του Κόσμου και του πατέρα Αντωνίου. «Κοιτάξτε λίγο τον ουρανό. Θα του κάνετε παρέα σε λίγο εσείς οι ψευδομάρτυρες.

Και αυτή τη φορά δεν θα είναι κανένας να σας σώσει, γιατί το χέρι που ευεργετεί δεν το δαγκώνεις. Τουλάχιστον νιώσατε και κάπως σημαντικοί βγαίνοντας στα κανάλια, πήρατε αρκετή σημασία νομίζω», αναφέρεται αρχικά στο μήνυμα και συνεχίζει:

«Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να θέλετε μόνοι σας να πατήσετε την σκανδάλη. Και μην μπερδεύεστε, η Κιβωτός είναι η οικογένειά μου και όχι απλά ένα κτίριο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει