Η Ανινα ανάβει φωτιές

215

Αυτά κάνει ο έρωτας! Και δίνει τροφή για κουτσομπολιά στο κόμμα των Γερμανών Φιλελευθέρων ο έρωτας ενός βουλευτή του FDP με μία διάσημη στη χώρα πρώην πορνοστάρ. Ο λόγος για τον βουλευτή του FDP, Χάγκεν Ράινχολντ, που σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, μαγεύτηκε από την Άνινα Ουκάτις, γνωστή και ως Άννα Ζέμελχαακ, η οποία τη δεκαετία του 2000 πρωταγωνίστησε σε ροζ ταινίες με τίτλους όπως “Promiluder” («Διάσημο Τσουλί») αλλά και ριάλιτι όπως η γερμανική εκδοχή του “Big Brother” και «Το Τέλειο Δείπνο Διασημοτήτων».

Προ διετίας η 43χρονη σήμερα Άνινα Ουκάτις – κάτοχος πτυχίου Οικονομικών – εντάχθηκε στο δυναμικό του FDP και θα είναι υποψήφια τον ερχόμενο χρόνο με τους Φιλελεύθερους στις δημοτικές εκλογές του Έλμσχορν στο κρατίδιο του Σλέσβιχ Χόλσταϊν, το βορειότερο της Γερμανίας.

Η ίδια δεν κρύβει τις πολιτικές της φιλοδοξίες, μάλιστα αφότου έγινε μέλος του FDP, έχει ποζάρει στον φακό με σημαίνοντα στελέχη του, ακόμη και με τον ηγέτη των Φιλελευθέρων και υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Κρίστιαν Λίντνερ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει