Επιστημονική ημερίδα για το διοικητικό δίκαιο

226

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με αντικείμενο επίκαιρα ζητήματα διοικητικού δικαίου, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Λασιθίου, το Δικαστικό Γραφείο Ηρακλείου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η επιστημονική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (αίθουσα «Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού»), την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 4:00 μ.μ.

Η εκδήλωση θα γίνει παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, ανώτατων και ανώτερων δικαστών, δικηγόρων και εκπροσώπων της Πολιτείας.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.30 π.μ. ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης θα τελέσει αγιασμό στο κτήριο όπου μεταστεγάστηκε πρόσφατα το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου (λ. Κνωσού αρ. 220, Ηράκλειο).

Ο αγιασμός θα τελεστεί παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, ανώτατων δικαστών, του περιφερειάρχη Κρήτης, ανώτερων δικαστών και εισαγγελέων, δικηγόρων και άλλων επίσημων εκπροσώπων της πολιτείας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει