Από δεύτερος «έπεσε» τελευταίος ο Πόρος!

ΕΧΑΣΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΞΙ ΒΑΘΜΟΥΣ!

202

Ισχυρό πλήγμα για τον Πόρο αποτελεί η κατακύρωση του αγώνα της πρεμιέρας υπέρ της Αγίας Παρασκευής. Η αθηναϊκή ομάδα είχε καταθέσει ένσταση για τη συμμετοχή του Καλαμιώτη στο ματς όπου ηττήθηκε με 1-0 και δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Από τον Πόρο που χάνει στα χαρτιά τον αγώνα με 3-0 ενώ τον είχε κερδίσει στο γήπεδο, αφαιρούνται τρεις επιπλέον βαθμοί και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ! Ετσι, οι μπλε μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας, πέφτουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, χωρίς κανένα πόντο, παρ’ ότι στο γήπεδο είχαν κερδίσει έξι!

Υπενθυμίζεται ότι όπως έκρινε η Πειθαρχική Επιτροπή, ο Καλαμιώτης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα καθώς δεν είχε εκτίσει την ποινή για την αποβολή του στον περσινό ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ κόντρα στον Αλμυρό.

Οι παράγοντες του Πόρου υποστήριξαν ότι δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για την τιμωρία του ποδοσφαιριστή αλλά τώρα είναι αναγκασμένοι να υποστούν τις συνέπειες αυτού του λάθους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

πορος ομαδα«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Δέχεται την από 14.11.2022 ένσταση του σωματείου «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής», για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή, Ηρακλή Καλαμιώτη, στον αγώνα που διεξήχθη στις 13.11.2022, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, μεταξύ των σωματείων «Α.Ο. Πόρου» και «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής».

Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Α.Ο. Πόρος» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του ως άνω αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3, β) αφαίρεση 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και γ) χρηματική ποινή, ύψους 1000 ευρώ».

Η νέα βαθμολογία του 5ου ομίλου:

                                  Β.           ΓΚ.

1.ΑΟΑΝ                     7              3-1

2.Φωστήρας             6              4-2

-. Αλμυρός                6              4-4

5.Μαρκό                   5              3-2

6.Κερατσίνι             4              5-3

-. Άρης Πετρ.          4              5-4

-. Αγ. Παρασκευή  4              3-4

-. Εθνικός                4              2-1

-. Μοσχάτο              4              1-2

10.ΑΟΤ                     3              3-3

-. Γιούχτας               3              1-1

-. Θύελλα Ρ.             3              2-3

13.Αγ. Ιερόθεος       1              1-3

14.Πόρος                   0              2-6

Μπορεί επίσης να σας αρέσει