ΤΡΟΧΑΙΟ: Θρήνος στα Μάλια για τον Σωκράτη

319

Θρήνος στα Μάλια για ένα 20χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του πριν ακόμα καταλάβει το νόημά της. Ο άτυχος Σωκράτης Φθενάκης έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους του, οι οποίοι έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν έμαθαν το τραγικό νέο.

Το νέο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι κοντά στις αρχαιότητες των Μαλίων, όταν η  μεγάλου κυβισμού μηχανή που οδηγούσε ο 20χρονος εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε. Μία πληροφορία αναφέρει ότι ο 20χρονος είχε φύγει από το σπίτι του, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο του δυστυχήματος και κινούνταν στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο.  Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σωκράτης δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Θρήνος για το θάνατο του άτυχου παλικαριού
Θρήνος για το θάνατο του άτυχου παλικαριού

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο θάνατος του νεαρού οδηγού ήταν ακαριαίος, κάτι που διαπιστώθηκε και με την έλευση των διασωστών. Οι μηχανές ήταν η μεγάλη αγάπη του άτυχου νεαρού, η αγαπη του αυτή όμως φαίνεται να ήταν εκείνη που του  στέρησε τη ζωή. Πρόκειται για τον 51ο νεκρό σε τροχαία δυστυχήματα σε ολόκληρη την Κρήτη για το 2022. Είκοσι δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Ηράκλειο, 17 στα Χανιά, 9 στο Ρέθυμνο και 3 στο Λασίθι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει