Φουλ της… ενδοοικογενειακής βίας

257

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο. Στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις οι «πρωταγωνιστές» τους μένουν στην ίδια περιοχή του Ηρακλείου, ενώ το τρίτο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν μία γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μέσα σε πολυκατάστημα σε κεντρική λεωφόρο, όπου και αποκαλύφθηκαν τα όσα βιώνει από τον σύζυγό της.

Στην πρώτη περίπτωση, μία γυναίκα 47 ετών, Ελληνίδα, κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της, επίσης Έλληνας, ηλικίας 40 ετών, προχθες γύρω στις 10 το βράδυ κι ενώ βρίσκονταν στο σπίτι της πρώτης την χτύπησε με τα χέρια αλλά και τα πόδια.

Η 47χρονη ενημέρωσε τις Αρχές, ενώ πήγε και στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Η δεύτερη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία αφορά σε οικογένεια από τη Συρία. Η σύζυγος ηλικίας 32 ετών ανέφερε ότι ο 27χρονος σύζυγός της, αφού την εξύβρισε στη συνέχεια χαστούκισε την πέντε ετών κόρη τους. Για τις προαναφερθείσες περιπτώσεις οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν. Το τρίτο περιστατικό έγινε γνωστό όταν μια 32χρονη έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν σε πολυκατάστημα της πόλης. Λίγο πριν λιποθυμήσει, ανέφερε πως ο άνδρας της την απείλησε, χωρίς να προσδιορίσει το χρόνο, με ένα μαχαίρι και την εξύβρισε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει