επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

182

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό μήνα! Ολοι ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Πιο αισιόδοξο, πιο κεφάτο, πιο…βατό τέλος πάντων…

ΝΑ ΤΑ μας! Σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία “ARIEL” που οφείλεται σε βαρομετρικό χαμηλό στη νότια Ιταλία, κινείται και προς την Κρήτη. Την επόμενη φορά θα έλθει και το… skip.

ΑΛΛΑ αυτό το κύμα δεν είναι τίποτα μπροστά στην… ακρίβεια που έχουμε και που έρχεται!

ΤΟ ΚΥΜΑ ακρίβειας είναι πρωτοφανές. Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε. Όλα πάνω και μάλιστα με τρόπο που πολλές φορές δεν δικαιολογείται.

ΕΙΔΙΚΑ τώρα που μοιάζει να υποχωρεί και ο πληθωρισμός κάτω από διψήφιο. Στο 9% τον Νοεμβριο.

ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ από τον Άδωνη…πεθαίνεις: «5η εβδομάδα λειτουργίας του “Καλαθιού του Νοικοκυριού“ και τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Από τα 816 προιόντα με τη χαμηλότερη τιμή ανά κατηγορία ανά αλυσίδα, τα 43 αυξήθηκαν οριακά, τα 192 μειώθηκαν, ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν στην ίδια τιμή! Αναλυτικά αποτελέσματα αύριο» έγραψε!

ΠΩΣ το είπε ο Πατέλης; «200 επενδυτές είδαμε στο Λονδίνο. Έλεγαν πόσο έχει αλλάξει η Ελλάδα αυτά τα 3 χρόνια. Ολοι θυμόντουσαν το δημοψήφισμα και την περιπέτεια της χώρας. Αμήχανη στιγμή όταν ρώτησαν κάποιοι τον πρωθυπουργό το πώς βλέπει την πολιτική ζωή στη Βρετανία».

ΑΥΤΟ έλειπε τώρα από τον κόσμο. Είμαστε πια σχεδόν σίγουροι ότι το κινεζικό καθεστώς είναι έτοιμο να κάνει χρήση του στρατού για να καταστείλει τις διαδηλώσεις που αυξάνονται στη χώρα.

ΣΕΙΡΑ βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν άρματα μάχης και στρατιωτικά οχήματα στους δρόμους κινεζικών πόλεων, όπως τη Σαγκάη, τη Γουχάν και τη Χανγκζού, εικόνες που θυμίζουν τις διαδηλώσεις της πλατείας Τιέν Αν Μεν το 1989. Επιστροφή πολλά χρόνια στο παρελθόν.

ΝΑΙ ΚΑΙ η Prorata, έδειξε υπεροχή της ΝΔ και του Μητσοτάκη στις δημοσκοπήσεις. Μήπως να κάνει και ένα γκάλοπ  η vox pop που το 2019 έπεσε μέσα;

ΛΕΓΕΤΑΙ ότι πολύ σύντομα θα ανακοινώσουν με ποια κόμματα θα είναι υποψήφιοι η Μάγδα Φύσσα και ο διασώστης Ιάσονας. Με ποιο λέτε;

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει