Επέστρεψε ο Μπιφουμά, κοντά και ο Τοράλ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

171

Τις τιμές των εισιτηρίων για τους φιλικούς αγώνες του «Cretan Training Camp», ΟΦΗ – Άντερλεχτ (3/12, 19:00) & Παναιτωλικός – Άντερλεχτ (6/12, 15:00), οι οποίοι θα γίνουν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ανακοίνωσε χθες η κρητική ΠΑΕ.

Σε κάθε αγώνα του «Cretan Training Camp» θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ (5 ευρώ παιδικό εισιτήριο) για όλες τις θύρες, με εξαίρεση την Θύρα 9 «VIP Ευγένιος Γκέραρντ», στην οποία η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 20 ευρώ (10 ευρώ παιδικό).

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τους δυο αγώνες, να επωφεληθούν από την προνομιακή τιμή του COMBO εισιτηρίου (γενική είσοδος: 15 ευρώ). Το COMBO εισιτήριο θα ισχύει μόνο στις Θύρες 2, 3, 7Α, 7Β.

Για την έκδοση των εισιτηρίων δεν  απαιτείται Κάρτα Φίλου ΟΦΗ ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Στον αγώνα Παναιτωλικός – Άντερλεχτ η Θύρα 1 θα είναι κλειστή. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στην συγκεκριμένη Θύρα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 8.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό  ο Μπιφουμά επέστρεψε  στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Τοράλ που υπέγραψε χθες, ενώ στην Ολλανδία έφτασε και ο Επασί (δεξιά)Ο Τοράλ  συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Θεοδοσουλάκης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού.

Ο Γκερέρο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο  Τσιλιανίδης. Οι Ντουρμισάι, Γιαννούλης συνέχισαν θεραπεία, και ο Νέιρα πρόγραμμα αποφόρτισης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει