Το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου σε δράση για μια Κοινωνία Ισότητας

180

Το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου  συμμετείχε στην εκστρατεία «Μικροί και Μεγάλοι   Εν Δράσει για μια Κοινωνία Ισότητας και Δικαιοσύνης»,  τη διαδραστική-βιωματική εκδήλωση της Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕΠΙΣ Κρήτης και του  Αυτοτελούς Γραφείου Ισότητας   στο πλαίσιο της Εκστρατείας της Περιφέρειας Κρήτης «16ήμερες Δράσεις για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών».

Η εκδήλωση, που είχε μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στο αίθριο της Λότζια,  το  Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, στο αίθριο της Ενετικής Λότζιας, μέσω του μουσικού σχήματος «11 & κάτι».

Παρουσιάστηκε μουσικό δρώμενο, μετά την προβολή και παρουσίαση του μουσικού βίντεο της Ομάδας «11 & κάτι», με τίτλο: «Γυναικοκτονία» (Το όνομά μου είν’ το δικό σου), που δημιουργήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

‘’Την εκδήλωση, επισημαίνει η κ. Ξένια Περακάκη, υπεύθυνη του μουσικού σχήματος «11 & κάτι», υποδιευθύντρια, όπως και όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, γεγονός ενθαρρυντικό για την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας πάνω στο φλέγον ζήτημα της κακοποίησης γυναικών και κοριτσιών.

Εκ μέρους του μουσικού σχήματος «11 & κάτι» και του 11ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαρία Βοζικάκη για την πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει