«Θέλουμε το 50-50 μέσα-έξω» λένε στον ΑΟΤ

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

167

Η ήττα από τον Πόρο δεν πτοεί τον ΑΟΤ που συνεχίζει την πορεία του με στόχο την άνετη παραμονή. Η ομάδα του Τυμπακίου δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο Μαρτινέγκο αλλά ο Μιχάλης Κουτεντάκης δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια μετά το παιχνίδι. Παράπονα ο τεχνικός του ΑΟΤ αλλά και γενικότερα οι Μεσσαρίτες έχουν από την διαιτησία για την φάση του δοκαριού στην οποία θεωρούν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ο Μιχάλης Κουτεντάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Για την φάση με το δοκάρι θεωρώ ότι ήταν γκολ. Έχουμε κάποια παράπονα από την διαιτησία και αυτό που θέλουμε είναι να μας παίζουν 50-50 μέσα-έξω».

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας του Τυμπακίου τόνισε «Στα πρώτα 30’ δεν πατούσαμε καλά αλλά στην συνέχεια πήγαμε καλύτερα. Στο β’ μέρος είχαμε πολύ καλή παρουσία αλλά η σωστή αμυντική λειτουργία του Πόρου δεν μας επέτρεψε να σκοράρουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Στον ΑΟΤ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την φιλοξενία του Πόρου και μάλιστα η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της ευχαρίστησε για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην, τονίζοντας πως θα ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Δ.Σ. του Τυμπακίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Πόρο για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας στο μεταξύ μας παιχνίδι. Να είναι σίγουροι ότι στο δεύτερο γύρο θα ανταποδώσουμε την άριστη φιλοξενία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει