Σκοράρει ο Καστελλιανάκης, κερδίζει ο Πόρος

ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

201

Ο χαρακτήρας που έδειξε ο Πόρος στο ντέρμπι με τον ΑΟΤ ήταν το μεγαλύτερο κέρδος που είχε η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού μετά τους τρείς βαθμούς από την νίκη.

Ο Πόρος προερχόταν από ήττα εκτός έδρας ενώ ο αντίπαλός του είχε πετύχει μεγάλη νίκη στο πρώτο Ηρακλειώτικο ντέρμπι επί του Αλμυρού αλλά παρόλα αυτά η ομάδα των Ανατολικών Προαστείων επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και έφτασε τις δυο νίκες στο πρωτάθλημα πλησιάζοντας στον πόντο από την κορυφή.

Αυτή μάλιστα ήταν και η 2η νίκη εντός για τον Πόρο και είχε ένα κοινό χαρακτηριστικό με την πρώτη: σκόραρε ξανά και έδωσε το τρίποντο ο Άγγελος Καστελλιανάκης που δείχνει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι θα είναι από τα βασικά «όπλα» για την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού στην προσπάθεια να κάνει και φέτος μια καλή πορεία. Στον Πόρο πάντως δεν εφησυχάζουν και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Φωστήρα στον Ταύρο ενώ περιμένουν και την απόφαση για την υπόθεση της ένστασης της Αγίας Παρασκευής για το ματς της πρεμιέρας.

Η εκδίκαση έγινε την προηγούμενη Πέμπτη με τον Πόρο να εκπροσωπείται από το νομικό του επιτελείο και να εκφράζει την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης, με την απόφαση να αναμένεται ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αγωνιστικά, το πρόβλημα που προέκυψε από το ντέρμπι με τον ΑΟΤ είναι ο τραυματισμός του Νάκα για τον οποίο εκτίμηση θα γίνει τις επόμενες μέρες και για το αν θα είναι στην διάθεση του προπονητή του ενόψει Φωστήρα.

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός πάντως πήρε μια γεύση από τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του παρακολουθώντας την Κυριακή το παιχνίδι του με τον Αλμυρό στο Γάζι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει