Η Ρένα Δούρου συναντήθηκε με τον Αρναουτάκη

141

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχε η τομεάρχης Περιβάλλοντος, Κλιματικής Κρίσης και Ενεργειακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Η κ. Δούρου, οι βουλευτές του κόμματος που τη συνόδευαν και η αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης και τα επιμέρους στρατηγικά και επιχειρησιακά σχέδια ανά θεματικούς τομείς.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα έργα του ΒΟΑΚ, που απασχολούν το νησί, τα ευρωπαϊκά προγράμματα, με τη δυσλειτουργία  και τη γραφειοκρατία που τα χαρακτηρίζει, τη στρατηγική της Περιφέρειας Κρήτης για τη στήριξη της έρευνας και της καινοτομίας και άλλα θέματα που απασχολούν όχι μόνο το νησί αλλά ολόκληρη την τοπική αυτοδιοίκηση Α΄ και Β’ βαθμού.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι συναντήσεις θα συνεχιστούν ώστε να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση του κόμματος για τα προβλήματα, αλλά και προώθησή τους μέσω παρεμβάσεων στον Κοινοβούλιο.

Αναφέρεται ότι την κ. Δούρου στη συνάντηση  συνόδευαν οι βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης και  αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής με επικεφαλής τον συντονιστή Δημήτρη Κλαράκη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αντώνης Παπαδεράκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει