ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Ο ευρωπαϊκός όμιλος FTI άρχισε συνεργασία με την κρητική Cyberlogic

547

Μια κρητική εταιρεία τεχνολογίας τουρισμού, επέλεξε για την ψηφιοποίηση υπηρεσιών του δικτύου της κορυφαίος τουρ οπερέιτορ.

Συγκεκριμένα, την υψηλή τεχνολογία της ελληνικής εταιρείας τεχνολογίας τουρισμού Cyberlogic επέλεξε ο γερμανικός, τουριστικός όμιλος FTI, ένας από τους μεγαλύτερους Tour Operators της Ευρώπης, για την ψηφιοποίηση της Meeting Point International.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Meeting Point International (MPI), θυγατρική του Ομίλου FTI, ειδικεύεται στην διαχείριση ταξιδιωτικών προορισμών παγκοσμίως με παρουσία σε  περισσότερες από 17 χώρες και 40 προορισμούς.

Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται οι κ.κ.:Karl Markgraf – Group CIO, Άλεξ Σαλούστρος - Cyberlogic CTO,  Mario Habig – FTI Group CEO DMC, Στέργιος Παναγιωτάκης – Cyberlogic CEO
Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται οι κ.κ.:Karl Markgraf – Group CIO, Άλεξ Σαλούστρος – Cyberlogic CTO, Mario Habig – FTI Group CEO DMC, Στέργιος Παναγιωτάκης – Cyberlogic CEO

Με έδρα στο Μόναχο, η MPI παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Η Cyberlogic με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, ειδικεύεται στην τεχνολογία τουρισμού και έχει αναπτύξει μια καινοτόμα πλατφόρμα για Destination Management Companies (DMCs), με ένα δίκτυο πελατών & συνεργατών που εκτείνεται σε περισσότερες από 18 χώρες παγκοσμίως.Η MPI θα χρησιμοποιήσει την ολοκληρωμένη πλατφόρμα της Cyberlogic για να αυτοματοποιήσει και να ψηφιοποιήσει πλήρως τις υπηρεσίες της στο σύνολο του δικτύου της έως το τέλος του 2023.

Ήδη η πλατφόρμα της Cyberlogic χρησιμοποιείται από την MPI σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Ισπανία και Ιταλία.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ο ευρωπαϊκός όμιλος FTI άρχισε συνεργασία με την κρητική CyberlogicΗ Cyberlogic παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας που επιτρέπουν στα τουριστικά πρακτορεία (DMCs) να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά και ευέλικτα στην αγορά, την διαχείριση και την διανομή των υπηρεσιών τους, παρέχοντας εύκολη & άμεση πρόσβαση στις εμπειρίες και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι προορισμοί ανά τον κόσμο.

Η Meeting Point International και η Cyberlogic ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, καθιστώντας την υψηλή τεχνολογία στην υπηρεσία της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει