Η ξεχωριστή περίπτωση Τσιλιανίδη…

ΤΑ ΕΞΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΦΗ

232

Πέραν των μεταγραφών που θα κάνει ο ΟΦΗ ενόψει Ιανουαρίου για να ενισχύσει το ρόστερ και να καλύψει (κάποια από) τα κενά που υπάρχουν, η διοίκηση θα πρέπει να αρχίσει από τώρα να εξετάζει και τις περιπτώσεις των συμβολαίων που ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές συν δυο που αγωνίζονται με την μορφή δανεισμού αλλά όσοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι έχουν εκ του νόμου το δικαίωμα να διαπραγματεύονται την μεταγραφή τους από την 1η Ιανουαρίου.

Τα έξι συμβόλαια που λήγουν στις 30/6 του 2023 είναι των Σωτηρίου, Γιαννούλη, Μαρινάκη, Στάικου, Τσιλιανίδη και Γκερέρο ενώ στην κατηγορία των δανεικών είναι οι Περέα, Μακατουνάκης. Την απόφαση για τους παίκτες αυτούς αναμένεται να πάρει ο Βάλντας Νταμπράουσκας με εξαίρεση ίσως την περίπτωση του Κοσμά Τσιλιανίδη που είναι ξεχωριστή.

Κι αυτό επειδή η όποια απόφαση δεν έχει να κάνει μόνο με αγωνιστικά κριτήρια αλλά και με ανθρώπινα καθώς ο επιθετικός της κρητικής ομάδας πέρασε από πολλούς τραυματισμούς και ειδικά την τρέχουσα σεζόν παραμένει εκτός χωρίς να έχει ακόμα ούτε μια συμμετοχή. Η υπόθεση Τσιλιανίδη είναι πιθανό να καθυστερήσει, καθώς στον ΟΦΗ θα περιμένουν και την επιστροφή του παίκτη και στην συνέχεια θα πάρουν την απόφαση τους.

ΟΦΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΣε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες περιπτώσεις θα περάσουν  από την κρίση του Λιθουανού τεχνικού ο οποίος και θα κάνει τις τελικές εισηγήσεις. Σύμφωνα με τις ενδείξεις ωστόσο πιο κοντά στην έξοδο βρίσκονται οι Σωτηρίου, Γιαννούλης λόγω ηλικίας. Για τον Μαρινάκη που έχει ήδη ανανεώσει μια φορά το συμβόλαιο του ίσως παίξει ρόλο το ότι είναι από τους λίγους Κρητικούς στην ομάδα ενώ σε ότι αφορά τον Στάικο δύσκολα θα μείνει αφού δεν κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσει θέση βασικού.

Ο Γκερέρο ήρθε το καλοκαίρι, υπέγραψε για ένα χρόνο και λογικά η τύχη του θα κριθεί στο τέλος της σεζόν ανάλογα και με τις επιδόσεις του. Οι δανεικοί Περέα, Μακατουνάκης είναι διαφορετική περίπτωση και η πορεία τους μετά τη λήξη του συμβολαίου τους δεν εξαρτάται μόνο από τον ΟΦΗ αλλά και από τις ομάδες τους…

Αντιπροσωπεία του ΟΦΗ αποτελούμενη από τους Γκερέρο, Τσιλιανίδη, Γιαννούλη, Γρίβα ποδοσφαιριστές της Κ-17 με τον προπονητή τους Κώστα Δερμιτζάκη, τον τιμ μάνατζερ Κώστα Σταυρακάκη και το μέλος του Δ.Σ Ιάσονα Παπαστεφανάκη έδωσαν το “παρών” χθες το βράδυ στην εκδήλωση της Περιφέρειας (ένθετη φωτό) στο πλαίσιο δράσεων για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και κοριτσιών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει