επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

155

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Χρόνια πολλά στις Κατερίνες, χρόνια πολλά στη Σητεία μας!

ΤΕΛΙΚΑ κανείς δεν χάνεται σε αυτή τη ζωή. Και η Λένα Μπορμπουδάκη οποία διορίστηκε Εντεταλμένη Συμβούλος του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας ΑΕΜΥ ΑΕ. Δεν το λες και αναβάθμιση αλλά οκ. Δεν είναι και να μην πας.

ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον για την εκλογή αρχιεπισκόπου στην Κύπρο. Οι αρχιεπισκοπικές εκλογές θα είναι οι πρώτες, που διεξάγονται με τον νέο καταστατικό χάρτη της κυπριακής Εκκλησίας, που εγκρίθηκε το 2010.

ΜΕ βάση αυτόν, δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι ορθόδοξοι Χριστιανοί που διαμένουν στην Κύπρο, εδώ και ένα χρόνο, είτε είναι υπήκοοι της Κυπριακής Δημοκρατίας, είτε όχι. Εντυπωσιακό να βγάζει ο λαός τον Επίσκοπό του.

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ να γινόταν αυτό εδώ; Να ψήφιζε ο λαός για αρχιεπίσκοπο; Δεν χρειάζεται να σας πω τι θα βγάζαμε!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως το μεγάλο φαβορί είναι ο Αθανάσιος από τη Λεμεσσό και κάποιοι σπρώχνουν και τον Νεόφυτο.

ΚΑΙ Η Όλγα Γεροβασίλη έπεσε θύμα «ηλεκτρονικού ψαρέματος» με αποτέλεσμα να της αφαιρέσουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό της. Η Όλγα Γεροβασίλη ήταν Υπουργός κι αυτή ε;

ΣΕ ΔΥΟ επίπεδα οι έρευνες στην Κιβωτό. Οι Αρχές καλούνται να ερευνήσουν εάν ισχύουν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες για ασέλγεια και σεξουαλική κακοποίηση, την ώρα που στο «μικροσκόπιο» της Οικονομικής Αστυνομίας έχουν μπει οι λογαριασμοί ενός κορυφαίου στελέχους της δομής και ακόμα τριών εργαζομένων, καθώς επίσης και τα «βιβλία» της ΜΚΟ, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν έχουν γίνει υπεξαιρέσεις.

ΑΥΤΑ… Αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη καταθέτει ο Βαξεβάνης ζητώντας 100 χιλ. ευρώ από τον πρωθυπουργό για όσα αυτός ισχυρίστηκε εναντίον του για ροή χρήματος από τη Ρωσία.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να πει η Καϊλή για το αν θεωρεί τη Ρωσία κράτος-τρομοκράτη. Είναι σημαντικό λόγω των πρόσφατων διαδικαστικών αμφιβολιών, αλλά και για την ευρωπαϊκή εκπροσώπηση του κεντρώου χώρου.

ΕΙΔΕΣ οι γιαγιάδες; Ο εθελοντισμός και η φροντίδα των εγγονιών μειώνουν την πιθανότητα να νιώθει κάποιος μοναξιά μετά την ηλικία των 50 ετών, ενώ αντίθετα η φροντίδα του/της συζύγου ή συντρόφου σχετίζεται με αυξημένη μοναξιά, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη διεθνή επιστημονική μελέτη, την πιο ολοκληρωμένη του είδους της μέχρι σήμερα.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει