Στο Ηράκλειο ο ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ / ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ 35 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ «ΛΙΝΤΟ»

163

Στο κολυμβητήριο Ηρακλείου θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο 26 Νοεμβρίου ο ολυμπιονίκης και τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ για το άθλημα της κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων (OWS), Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο σπουδαίος βετεράνος πια αθλητής, επισκέπτεται το Ηράκλειο στο πλαίσιο της προσπάθειας της Ομοσπονδίας για την ευρύτερη ανάπτυξη του αθλήματος και με την ευκαιρία του 1ου αγώνα κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων της φετινής περιόδου σε πισίνα 50μ που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, όπου 35 κολυμβητές-τριες από το Ηράκλειο, θα αγωνιστούν στα 5.000μ.

Το πρωί του Σαββάτου, οι κολυμβητές των προαγωνιστικών κατηγορίων των σωματείων του Ηρακλείου θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Σπύρο Γιαννιώτη και θα ακολουθήσει ενημέρωση των προπονητών για το άθλημα.

Στις 5:30μμ, μετά το τέλος του αγώνα των 5.000μ, θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης OWS με σημαδούρες, χωρίς διαδρομές κολύμβησης και με ελεύθερη συμμετοχή αθλητών αγωνιστικών κατηγοριών.  Τέλος, στις 6:30μμ στο χώρο του κολυμβητηρίου, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον κ. Γιαννιώτη και την ΠΕΚΥΚΡ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει