ΟΦΗ: Θέλει μεταγραφές και… γρήγορα

ΓΙΑΤΙ Ο ΟΦΗ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

236

Το καλοκαίρι έγιναν πολλά λάθη στις μεταγραφές για τον ΟΦΗ και το κυριότερο ήταν η καθυστέρηση που υπήρξε στις περισσότερες των περιπτώσεων. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά με την ομάδα να πληρώνει όλη αυτή την αδράνεια με μια πολύ κακή πορεία στον Α΄ Γύρο του πρωταθλήματος, με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό απλά να αμβλύνει κάπως τις εντυπώσεις και να του δίνει μια ανάσα οξυγόνου. Έχοντας λοιπόν, πάθει από αυτά τα λάθη ο ΟΦΗ δεν θέλει να τα επαναλάβει και στόχος του είναι να ενισχυθεί και παράλληλα να κάνει γρήγορα αλλά όχι βιαστικά τις μεταγραφικές του επιλογές.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο ΟΦΗ θα δώσει τουλάχιστον δυο φιλικά ματς στο διάστημα της προετοιμασίας του στο Ηράκλειο που ξεκινάει από σήμερα. Θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ στις 3 Δεκεμβρίου και την Μάδεργουελ σε μεταγενέστερη ημερομηνία που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Αυτά είναι τα δυο σίγουρα φιλικά χωρίς να αποκλείεται και κάτι ακόμα με αντίπαλο από την Ελλάδα. Το καλύτερο για τον ΟΦΗ θα ήταν στα φιλικά που δώσει από τις αρχές Δεκεμβρίου να είχε στην διάθεση του και κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Αυτό θέλει ο Νταμπράουσκας και περιμένει από την διοίκηση να σπεύσει ώστε να υλοποιήσει αυτή την επιθυμία.

  Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ
Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Να είναι δηλαδή, εδώ κάποιοι από τους παίκτες που θα έρθουν για τον Γενάρη ώστε να παίξουν και στα φιλικά για να τους δει από κοντά και να τους ετοιμάσει ο Λιθουανός τεχνικός για το πρωτάθλημα όπου θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τις αρχές του νέους έτους στον αγώνα με τον Βόλο. Το θέμα λοιπόν, για τον ΟΦΗ δεν είναι μόνο να καλύψει τα κενά που υπάρχουν αλλά αν γίνεται να ολοκληρώσει σύντομα ορισμένες από τις επιλογές του ώστε να μην  επαναληφθούν φαινόμενα του καλοκαιριού με παίκτες να έρχονται στις… καθυστερήσεις των μεταγραφών  και να μην είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα.

Είναι δεδομένο ότι στον ΟΦΗ είναι σε εξέλιξη όλη αυτή η διαδικασία που από ότι φαίνεται θα έχει και την υπογραφή του Νταμπράουσκας, μιας και ακόμα δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα.

Για την ώρα ο Λιθουανός ετοιμάζεται να καλωσορίσει σήμερα τους παίκτες του στην πρώτη προπόνηση μετά το ρεπό των εννιά ημερών. Το ραντεβού έχει οριστεί στις 15:00 στο Βαρδινογιάννειο για να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 21 Δεκεμβρίου. Πρόκειται ουσιαστικά για μια προετοιμασία 3,5 εβδομάδων στην οποία θα περιμένει τους τραυματίες να επιστρέψουν και τους παίκτες που είχαν μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση να έρθουν σε κανονικά επίπεδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει