επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

208

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Εδώ που τα λέμε και με αυτά που ακούμε, και γερά στομάχια!

ΓΕΡΑ, για να αντέξουμε όχι τόσο τον λαϊκισμό αλλά τις λεκτικές αστοχίες του Μητσοτάκη, που για να πικάρει την αντιπολίτευση,  από την Πάτρα αναφέρθηκε στους «αριστερούς του χαβιαριού και τους σοσιαλιστές της σαμπάνιας»…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ αντιπαράθεση… μπλιαχ! Και αφού το παραχόντρυνε με την κακογουστιά του, ας μας έλεγε τουλάχιστον τι καταβροχθίζουν οι λαϊκοί δεξιοί και οι χριστιανοδημοκράτες!

ΝΑ μας πει επίσης ποιοι τρέφονται με σκάνδαλα, συνακροάσεις, απευθείας αναθέσεις, εξωχώριες εταιρείες και ποιοι μπουκώνουν με τα κόκκινα δάνεια του κοσμάκη…

ΑΛΛΙΩΣ πώς θα παίξουμε το… πάτσι;

ΚΑΙ ΣΑΝ να μην έφταναν αυτά, το συνέχισε χθες με το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών: «Τέσσερα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα ή 4 χρόνια ΝΔ μ’ εμένα;».

ΕΠΑΡΣΗ, εγωισμός, αλαζονεία ή κακουργηματική αφέλεια;

ΚΑΛΗ η χθεσινή βροχή για τη γη και ας ελπίσουμε ότι δεν θα επηρεάσει τα χιλιάδες σακιά ελιών που είναι στοιβαγμένα έξω από τα ελαιουργεία.

ΩΣΤΟΣΟ οι περισσότερες ελιές είναι ακόμα αμάζευτες. Και δεν ξέρω σε τοπικό επίπεδο αν οι παραγωγοί πρέπει να έχουν τα θάρρη τους στη διακρατική συμφωνία για έλευση 5.000 Αιγυπτίων εργατών γης στην Ελλάδα για εποχική απασχόληση…

ΜΑ ΑΥΤΟΙ δεν φτάνουν ούτε για τους ελαιώνες της Κρήτης… Και φανταστείτε δε, το καλό σενάριο, να έρθουν και να γυρεύουν συμισακές ελιές!

Ο ΑΡΗΣ Ροζάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Ηρακλείου; Μπα, πολύ χλωμό για να είναι αληθινό!

Η ΚΟΖΥΡΑΚΗ προσπαθεί να σώσει τη Χρυσή από τους εκδρομείς- επιδρομείς και ο Καλούστ ανακαλύπτει στο διαδίκτυο ότι κάποιοι πουλάνε την άμμο της!

ΓΙΑ την ακρίβεια, τη μοσχοπουλάνε. Ένα μπολάκι για 21 ευρώ συν 20 ευρώ μεταφορικά έξοδα που πληρώνει ο παραλήπτης.

ΜΕ 1.047 φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις ο νέος προϋπολογισμός. Δεν μυρίζουν απλώς εκλογές, βρομάνε κιόλας!

ΤΟ Ευρωκοινοβούλιο που χαρακτήρισε τρομοκράτη τη Ρωσία είναι έτοιμο να υποβαθμίσει την Τουρκία σε παιδική χαρά…

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει