Έλυνε και έδενε στη δομή

173

Δύσκολες μέρες για την «Κιβωτό». Στο «μικροσκόπιο» αναμένεται να τεθούν τα περιουσιακά στοιχεία της ΜΚΟ, μεταξύ των οποίων και τα ακίνητα της δομής, αλλά και οι δωρεές που είχαν εισπραχθεί.

Μάλιστα, στο επίκεντρο της ευρείας εισαγγελικής έρευνας βρίσκεται κορυφαίο στέλεχος της δομής και ακόμη τρεις εργαζόμενοι, ενώ τα υπό διερεύνηση αδικήματα είναι κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια (κακούργημα) και σωματική βλάβη εις βάρος αδύναμων (πλημμέλημα).

Υπενθυμίζεται ότι χθες την παρέμβαση της ανεξάρτητης αρχής που είναι αρμόδια για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος προκάλεσαν πληροφορίες για την οικονομική διαχείριση στη δομή, καθώς ο επικεφαλής της Αρχής, επίτιμος εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, παρενέβη και διέταξε εφ’ όλης της ύλης έρευνα, την ώρα που σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα των Αρχών μετά τις καταγγελίες-σοκ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας όσον αφορά ξυλοδαρμούς και τις γενικότερες κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών. Σύμφωνα με το Mega, το «δεξί χέρι» του Αντώνιου είναι ένας 34χρονος Ιρακινός στην καταγωγή ο οποίος είχε περίοπτη θέση, καταφέρνοντας μάλιστα να γίνει γενικός διευθυντής στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος ήρθε από μικρό παιδί στη δομή και έμεινε για αρκετά χρόνια. Κάποια στιγμή ως εργένης, πήρε ανάδοχο παιδί, στη συνέχεια έγινε δικαιούχος επιδόματος που ξεκινούσε από τα 325 ευρώ και έφτανε μέχρι τα 1.200 και κατέληξε διευθυντής, λίγο πριν κάνει έναν γάμο – υπερπαραγωγή με μία πρώην εργαζόμενη σε δομή της «Κιβωτού». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ουσιαστικά μεγάλωσε στη δομή, με τα αδέλφια, τη σύζυγο και την αδελφή της συζύγου του να εργάζονται όλοι εκεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει