Δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ…

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

259

Πλημμύρισε από κόσμο χθες το νέο κοιμητήριο Ηρακλείου στο τελευταίο αντίο στον Αντώνη Παπαδάκη.

Σωματεία, φορείς με επικεφαλής την ΕΠΣΗ, παράγοντες, ποδοσφαιριστές η αγαπημένη του Δαμάστα όλοι ήταν εκεί για να τον ξεπροβοδίσουν στο τελευταίο του χωρίς γυρισμό ταξίδι.

Η οικογένειά του είχε ζητήσει αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στο «σπίτι του Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή» για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που τόσο πιστά βοήθησε με τις ενέργειες του και τον χρόνο του.

Ο ξαφνικός θάνατος του φυσικού ηγέτη της Δαμάστας σόκαρε τους πάντες και ιδιαίτερα την ομάδα την οποία υπηρέτησε και κατάφερε τα τελευταία χρόνια να την ανεβάσει επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και κοινωνικά.

Πολλά τα συλλυπητήρια για τον χαμό του μεταξύ αυτών και του υφυπουργού Αθλη τισμού Λευτέρη Αυγενάκη που σε ανακοίνωση του αναφέρει: «Αποχαιρετούμε με θλίψη και συγκίνηση τον Αντώνη Παπαδάκη, έναν εξαίρετο επιχειρηματία, αθλητικό στέλεχος και άνθρωπο με μεγάλη συνεισφορά στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της περιοχής μας και της τοπικής κοινωνίας.

Με το ήθος, την ευγενική παρουσία και τη δράση του προσέφερε τα μέγιστα και θα παραμείνει ανεξίτηλος στη μνήμη μας. Εργάστηκε με ευσυνειδησία και φιλότιμο, βελτιώνοντας τον τόπο και τις ζωές των συμπολιτών μας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους του. Φίλε Αντώνη, σε χαιρετούμε. Δεν σε ξεχνούμε. Θα σε θυμόμαστε πάντα».

Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε πως σε όλα τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς την μνήμη του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει