Ανεβάζει στροφές ο Αλμυρός ενόψει Φωστήρα

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

173

Στην τελική ευθεία μπήκε από χθες η προετοιμασία του Αλμυρού για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής  με τον εκ των πρωτοπόρων Φωστήρα.

Οι «πορτοκαλί» μετά την ήττα τους στο Τυμπάκι επιστρέφουν στην έδρα τους και υποδέχονται την ομάδα του Ταύρου σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στα δυο από τα θεωρητικά μεγαλύτερα φαβορί για την άνοδο. Ο Φωστήρας έχει κάνει το δυο στα δυο και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον ΑΟΑΝ αλλά ο Αλμυρός δεν τα κατάφερε στο ηρακλειώτικο ντέρμπι και τώρα θα επιδιώξει  να επανέλθει στις επιτυχίες γιατί  δεν  θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος. Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης υπολογίζει ξανά στον Αντωνίου που επέστρεψε  στους κανονικούς ρυθμούς και τέθηκε στην διάθεση του. Στο στάδιο της επιστροφής στο αρχικό σχήμα βρίσκεται  και ο Νίκος Κατσικοκέρης.

Ο έμπειρος επιθετικός ακολουθεί τις προπονήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ την Κυριακή πήρε χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι με τον ΑΟΤ. Αντίθετα  συνεχίζουν εκτός Μπάνβο και Γκόγκος που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους στο ματς με τον Φωστήρα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει