Σοκ και θλίψη για το χαμό του Αντώνη Παπαδάκη

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

340

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στο ποδοσφαιρικό χώρο του Ηρακλείου και όχι μόνο ο ξαφνικός χαμός του γνωστού παράγοντα  Αντώνη Παπαδάκη σε ηλικία 54 ετών. Ο εκλιπών συνέδεσε το όνομα του με την αναγέννηση της ομάδας της Δαμάστας την οποία επί προεδρίας του την οδήγησε στη Γ’ Εθνική. Χαρακτηριστική της πολυσχιδούς δράσης του υπήρξε η συνεργασία με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, με την Δαμάστα  να αποτελεί πρεσβευτή του οργανισμού σε όλη την Κρήτη, προσφέροντας βοήθεια  σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Στάθηκε επίσης κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην ΠΑΕ ΟΦΗ στα δύσκολα χρόνια…

Ο Αντώνης Παπαδάκης σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε ξαφνικά μέσα στον ύπνο του πιθανότατα από ανακοπή. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα  στις 15:00, στο Νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

H οικογένεια του αποφάσισε  αντί στεφάνου να κατατεθούν τα χρήματα στο “Σπίτι του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή”.

Η μοίρα έπαιξε περίεργα παιχνίδια στην Δαμάστα και στον Αντώνη Παπαδάκη καθώς χθες είχε προγραμματιστεί συνάντηση με την Περιφέρεια Κρήτης για την υπογραφή του έργου που αφορά την επέκταση του αγωνιστικού χώρου και την αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο της Δαμάστας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης στην ανάρτηση του αναφέρει:

«Ο Κρητικός Αθλητισμός και όχι μόνο, θρηνεί την απώλεια του Αγαπητού φίλου Αντ. Παπαδάκη.

Ένας Ανιδιοτελής, ένας Γαλαντόμος, ένας Μοναδικός, ένας Αξιοπρεπής, ένας Τεράστιος, ένας Πραγματικός Εραστής του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού. Θα μας λείψεις Φίλε».

Στην συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Ο Δαμάστας αναφέρονται μεταξύ άλλων:

«Μια πολύ άσχημη μέρα ξημέρωσε σήμερα για τον Α.Ο.Δαμάστας και την κοινωνία του χωριού μας με την είδηση του θανάτου του πρώην Προέδρου και Φυσικού Ηγέτη της ομάδας μας Αντώνη Παπαδάκη.

Μια είδηση που σκόρπισε σε συγγενείς φίλους, συγχωριανούς μεγάλη θλίψη και μας βύθισε όλους σε βαρύ πένθος.

Σήμερα το μεγάλο όραμα του Αντώνη Παπαδάκη του ανθρώπου που μεταμόρφωσε και μεγάλωσε αγωνιστικά την ομάδα μας, για το γήπεδο του χωριού μας θα έμπαινε στην τελική ευθεία αφού το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης, με τους αρμόδιους φορείς για την υπογραφή του έργου που αφορά την επέκταση του αγωνιστικού χώρου και την αντικατάσταση του τάπητα.

Βαρύ είναι το πένθος για την κοινωνία της Δαμάστας και του Ηρακλείου όπου ο Αντώνης Παπαδάκης ήταν πολύ αγαπητός λόγω του πλούσιου φιλανθρωπικού του έργου σε πολλούς συνανθρώπους μας και την αρωγή του σε πολλούς οργανισμούς κυρίως το “Χαμόγελο του παιδιού”.

Για τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας η απώλεια του είναι μεγάλη, τεράστια και δεν περιγράφεται με λόγια όπως και για το Ηρακλειώτικο Ποδόσφαιρο για το οποίο η απώλεια του Αντώνη Παπαδάκη είναι δυσαναπλήρωτη».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΣΗ στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο Αντώνης Παπαδάκης ήταν πάντα κοντά στην ΕΠΣΗ και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες για να βοηθήσει όσους είχαν ανάγκη και κυρίως τα νέα παιδιά.

Ως ΜΕΓΑΣ χορηγός της Ένωσης στήριξε τις ανάγκες της και κυρίως τις Μικτές Ομάδες, ενώ με δική του πρωτοβουλία προβλήθηκαν μέσα από τις εμφανίσεις των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ οι οργανισμοί «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Δικαίωμα στη Ζωή».

Αναγέννησε το ποδοσφαιρικό σωματείο του ΑΟ Δαμάστας ενώ δημιούργησε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, προς όφελος όχι μόνο της Δαμάστας αλλά ολόκληρου του ποδοσφαίρου».

Ανακοινώσεις εξέδωσαν ακόμα: η ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ,  η ΠΑΕ και ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, ο Εργοτέλης, ο ΠΟΑ, ο Ποσειδώνας, ο Δίας, ο Αετός Αν., η Μινωική, ο ΑΟΑΝ, η Νεάπολη, ο Ρωμανός, ο ΠΑΟΚ, οι Ασίτες, ο Ηρακλής Ν., ο Πήγασος, οι Μοίρες, ο Αλμυρός, η Νίκη Σ., η Τύλισος, η Τριτωνία, η ΑΕΚ, οι Γυναίκες του ΟΦΗ, ο Σύνδεσμος Προπονητών Νομού Ηρακλείου, ο ΠΑΝΟΜ, η Ροδιά, ο Θρίαμβος Αναλήψεως.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει