Με Άντερλεχτ και Μάδεργουελ ο ΟΦΗ

ΜΕΣΩ…ΒΕΛΓΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

187

Μέσω… Βελγίου ανακοινώθηκαν ουσιαστικά τα φιλικά και οι ημερομηνίες που θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στο διάστημα της προετοιμασίας του. Η Άντερλεχτ ανακοίνωσε χθες το φιλικό με τον ΟΦΗ που θα γίνει στο Ηράκλειο.  Οι Βέλγοι θα έρθουν στην πόλη μας  στις 30 Νοεμβρίου θα παραμείνουν στην Κρήτη μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου και θα δώσουν δυο φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Όπως έγινε γνωστό από την Βελγική ομάδα το φιλικό με τον ΟΦΗ θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Γεντί Κουλέ. Από την Άντερλεχτ έγινε επίσης γνωστό ότι στο Ηράκλειο θα έρθει μια ακόμα ομάδα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα η Μάδεργουελ από την Σκωτία. Η Μάδεργουελ θα δώσει δυο φιλικά ένα με τον ΟΦΗ που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία και άλλο ένα με την Άντερλεχτ την Τρίτη  6 Δεκεμβρίου και πάλι στο “Γεντί Κουλέ”.

Η Άντερλεχτ μετά από 16 αγωνιστικές βρίσκεται στην 11η θέση του Βελγικού πρωταθλήματος με 20 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η Μάδεργουελ μετά από 16 ματς στην Σκωτία είναι στην 9η θέση με 17 βαθμούς. Στην ομάδα της Σκωτίας αγωνίζεται ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη Ζόζεφ Έφορντ.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα των διακοπών για τους παίκτες του ΟΦΗ αφού από αύριο Πέμπτη επιστρέφουν στις προπονήσεις για την…χειμερινή προετοιμασία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει