επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

211

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη σε όλους. Για να πάμε λίγο στον Χειμώνα, δίνουν κάτι βροχές και πιο ζόρικες μέρες. Άντε να δούμε να στολίσουμε και το δέντρο!

ΜΑΛΙΣΤΑ. Μετά το νέο Δ.Σ., κατεπείγουσα εντολή για έρευνα ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην «Κιβωτό του Κόσμου». Καλά θα πάει κι αυτό.

ΔΕΝ ΠΗΡΕ δάνειο, δεν πήρε σπίτι, δεν είχε τέτοια οφειλή για να δικαιολογείται όλος αυτός ο χαμός με την Κολοβού και να της σπάσουν το σπίτι για να μπουν μέσα. Απαράδεκτα πράγματα.

ΒΕΒΑΙΑ για να τα λέμε όλα. Η οφειλή της δεν είναι 15.000 ευρώ, αλλά 40.000 ευρώ. Ο πρώτος πλειστηριασμός έγινε το 2019, όχι σήμερα. Η διαταγή πληρωμής υπήρχε από το 2014.

ΠΑΝΤΩΣ πήγε και ο Τσίπρας στην Κολοβού για να εκφράσει την αγανάκτησή του για όσα έγιναν. Τώρα ότι τα …μισά ήταν ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει και πολλή σημασία.

ΠΑΝΤΟΥ τα ίδια. Ο διοικητής της Τράπεζας της Γαλλίας, Φρανσουά Βιλερουά ντε Γκαλό,[ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους ανώτερους δημόσιους υπαλλήλους της γαλλικής Δημοκρατίας, με μισθό σχεδόν 30.000 ευρώ το μήνα]δήλωσε πως εκτιμά ότι “όλοι θα χάσουν “αν οι μισθοί αυξηθούν αυτή τη στιγμή…”.

ΜΑ ΤΙ έγινε με τον Μπακογιάννη; Απασφάλισε και αυτός στο συνέδριο της ΚΕΔΕ; Αποκάλεσε κάποιον… σουλτάνο και μεγάλο Πατισαχ. Χαρακτήρισε μεγαλο τζαμπατζή του δήμου Αθηναίων το κράτος Κατηγόρησε Βορίδη, Πέτσα ότι πήγαν στο συνέδριο για αλισβερίσι και έκλεισε φωνάζοντας «δεν παει άλλο». Άρα πάει για να βάλει…υποψηφιότητα για μεγάλα πράγματα!

ΜΕΤΑ το Κατάρ όλα μπορούμε να τα δούμε! Ανοιχτός στο ενδεχόμενο η Βόρεια Κορέα να φιλοξενήσει Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. Δεν είναι ανέκδοτο, το είπε και σοβαρά!

ΕΙΠΑ Κατάρ και είδα το κάζο της Αργεντινής από την Σαουδική Αραβία! Δεν με νοιάζει μόνο που τους είχα και… φαβορί! Πιστεύω ότι είναι ανακαταμένος ο Μητσοτάκης. Μήπως τους παρακολουθούσε κι αυτούς;

ΠΑΝΤΩΣ καταπληκτικό το κόλπο με τα πολλά λεπτά καθυστερήσεων που εμφανίστηκαν ξαφνικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έπρεπε να περάσουν δύο ημέρες για να ρωτήσουν τον Κολίνα τι συμβαίνει. Μόνο ποδόσφαιρο.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει