Συνάντηση Λαμπρινού-Ψαθά για την ΒΙ.ΠΕ.Η

218

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Αθανάσιο Ψαθά είχε χθες στο γραφείο του στη Λότζια ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο εμπορικός διευθυντής της ΕΤΒΑ Μάριος Μακρανδρέου και ο υπεύθυνος της ΒΙΠΕ Ηρακλείου Γιώργος Μασαούτης.

Ο κ. Ψαθάς αναφέρθηκε στους άμεσους στόχους της εταιρείας που έχουν ως προτεραιότητα την περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου αλλά και τη συνέχιση των σημαντικών έργων που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ειδικότερα όπως ανέφερε ο κ. Ψαθάς καταβάλλεται προσπάθεια προκειμένου το δεύτερο εξάμηνο του 2023 να ξεκινήσει η υλοποίηση των έργων υποδομής που έχουν ενταχθεί στο ταμείο ανάκαμψης και αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στην Βιομηχανική Περιοχή.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του σημείωσε ότι η Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη  επιχειρηματική ζώνη  και συνεπώς  είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη στις υποδομές της και προς την κατεύθυνση αυτή, ο Δήμος θα είναι αρωγός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει