Λότζια: Εκεί συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις

195

Στην 3η  Κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις, στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην 3η κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Λότζια.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται,  ξεκίνησαν εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης επί των οδών Π. Μελά (από τη συμβολή με τη λεωφ. 62 Μαρτύρων έως τη συμβολή της με την οδό Βορ. Ηπείρου) Αλεξανδρουπόλεως, Ρουβα Κατεχάκη (από τη συμβολή με την οδό Αλεξανδρουπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Βορ. Ηπείρου)  Τσόντου Βάρδα (από τη συμβολή με την οδό Αλεξανδρουπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Βορ. Ηπείρου),  Καλών Λιμένων, Στρατή Περγαλίδη, Εργοτέλους, Θράκης  (από τη συμβολή τους με την οδό Λευκωσίας έως τη συμβολή τους με την οδό Βορ. Ηπείρου), Ευαγγ. Αρμενάκη,  Γέργερης, Πόμπιας (από τη συμβολή τους με την οδό Ευαγγ. Αρμενάκη έως τη συμβολή τους με την οδό Π. Μελά), Λευκωσίας (από τη συμβολή με την οδό Ολυμπιονικών έως τη συμβολή της με την οδό Πατρ. Μελ. Μεταξάκη), Βορ. Ηπείρου (από τη συμβολή με την οδό Πατρ. Μελ. Μεταξάκη έως τη συμβολή της με την οδό Πελοποννήσου).

Η διάρκεια των παραπάνω εργασιών υπολογίζεται ότι θα είναι περίπου δεκαπέντε ημέρες.  Σε περίπτωση που απαιτηθεί παραπάνω χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωσή τους θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει