Σήμερα η κηδεία του Μαν. Νταμπάκη

393

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Ηρακλείου, αλλά και την τοπική Νέα Δημοκρατία, η είδηση του θανάτου του επί χρόνια προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής και μηχανικού Μανώλη Νταμπάκη.

Ο Μανώλης Νταμπάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά. Ο Μανώλης Νταμπάκης είχε διατελέσει πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, καθώς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας επί Αντώνη Σαμαρά και Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ήταν στέλεχος «πρώτης γραμμής» και ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στην παράταξη του, όσο όμως και στην κοινωνία.

Εδώ και πολλά χρόνια αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα, το οποίο και του στέρησε τελικά τη ζωή.

Όπως ήταν λογικό, ο θάνατος του συνοδεύτηκε από πλήθος συλλυπητηρίων από φίλους και συναγωνιστές.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση του ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης αναφέρει μεταξύ άλλων. «Ένας ευπατρίδης της ζωής, ένα διακεκριμένο μέλος της κοινωνίας της Κρήτης, με τεράστια κοινωνική και πολιτική προσφορά. Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας υπήρξε πρόεδρος της Νομαρχιακής της Επιτροπής για χρόνια, τον αποχαιρετά με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη και μεγάλη συγκίνηση τον Μανώλη Νταμπάκη, ένα κορυφαίο κομματικό στέλεχος με μεγάλη συνεισφορά στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της περιοχής μας και της τοπικής κοινωνίας».

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου της ΝΔ, τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία, με οδύνη και βαθιά θλίψη δεχθήκαμε σήμερα το θλιβερό άγγελμα της απώλειας ενός άξιου τέκνου της Κρήτης, του ιστορικού στελέχους της παράταξης μας, πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ μας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας.

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και θλίψη αποχαιρετώ έναν ξεχωριστό φίλο, έναν διαχρονικό αγωνιστή της παράταξης και έναν σπουδαίο άνθρωπο, τον Μανώλη Νταμπάκη» αναφέρει μεταξύ άλλων ο γενικός συντονιστής Κρήτης Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Επιτροπάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει