επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

232

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Καλή δύναμη σε όλους. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες. Πολλές Μαρίες, ελεύθερες, παντρεμένες… το ίδιο κάνει.

ΤΩΡΑ όλοι κόπτονται για την «Κιβωτό» και λένε ότι πέσανε από τα σύννεφα. Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα. Σε τέτοιες δομές δεν παίζει να μην έχουν ζητήματα. Το λέμε και το ξαναλέμε.

ΑΠΛΩΣ θυμίζω ότι όταν η Δόμνα  Μιχαηλίδου έφερε νομοσχέδιο για να μπουν κανόνες και προϋποθέσεις λειτουργίας στις δομές φιλοξενίας τής είπαν ότι θέλει να κλείσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»…

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ γι΄ αυτούς τους Τούρκους πια; Το φασιστικό τουρκικό κράτος βομβαρδίζει τα εδάφη της αυτόνομης κουρδικής διοίκησης στη Συρία. Παράλληλα κατέχει τμήματα Κυπριακής Δημοκρατίας και αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία σε θάλασσα και στεριά. Κι έχουν μούτρα και μιλάνε στη διεθνή κοινότητα.

ΩΡΑΙΑ τα λέει ο Βαξεβάνης. Τους έχει ανακατέψει όλους. Ακόμη και το Μάτι! Και στο τέλος το ωραίο. Ο παρακρατικός μηχανισμός πριν τις υποκλοπές οργάνωσε το μπλοκάρισμα της εκλογής Μεϊμαράκη στην προεδρία της ΝΔ (θυμάστε που έπεσε το σύστημα και βγήκε ο Μητσοτάκης;) και τη φωτογράφιση του Τσίπρα στο σκάφος της Παναγοπούλου.

ΔΗΛΑΔΗ κάποιος… έσπρωξε τον Τσίπρα να πάει στο κότερο; Τόσο απλά; Για να τον φωτογραφίσουν; Αυτό ήταν λοιπόν το θέμα; Η φωτογραφία ή ότι πήγε;

ΤΟΣΟ εύκολα γίνονται; Η εταιρεία Barkingwell Progress που ιδρύθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2021 με κεφάλαιο 4.000 ευρώ και μοναδικό εταίρο τον Νίκο Κοκλώνη, μπήκε στον Αναπτυξιακό νόμο και θα πάρει 9,9 εκατομμύρια ευρώ!

ΑΝΤΕ πάλι τα ίδια ο Λαφαζάνης: Το δημοψήφισμα ήταν η μεγαλύτερη απάτη στην ελληνική πολιτική ιστορία. Είχε προαποφασιστεί το «ΟΧΙ» να γίνει «ΝΑΙ». Εγώ πάλι πιστεύω τον Αλέξη. Απλά πράγματα.

ΠΩΣ φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στη χώρα; Τα ψυχοφάρμακα αναδεικνύονται σε μεγάλους πρωταγωνιστές της φαρμακευτικής κατανάλωσης στην Ελλάδα την τελευταία εξαετία, ακόμη και σε ανηλίκους. Ψυχοτρόπα και ψυχοαναληπτικά (αντικαταθλιπτικά) σκευάσματα καταλαμβάνουν σημαντικό χώρο στη συνταγογράφηση. Διπλαστιάστηκαν τα ψυχοφάρμακα, τετραπλασιάστηκαν τα αντικαταθλιπτικά!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει