Έβαλε μια ταφόπλακα

143

Όχι θα κάτσει να σκάσει! Η αντίδραση του Έλον Μασκ στο χάος που έχει δημιουργηθεί στο Twitter από τότε που ανέλαβε τα ηνία της πλατφόρμας ήταν να αναρτήσει μια φωτογραφία του logo πάνω σε μια… ταφόπλακα.

Και μπορεί μετά από λίγο ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου να κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, πρώην προσωπικό του Twitter, ωστόσο, αναρωτιέται αν τα προβλήματα στην εταιρεία είναι όντως υπαρξιακά.

Από τότε που ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla εξαγόρασε την πλατφόρμα τον περασμένο μήνα, η εταιρεία επλήγη από μαζικές περικοπές θέσεων εργασίας, μποϊκοτάζ από διαφημιστές, προειδοποιήσεις για χρεοκοπία και τώρα μαζική παραίτηση του εναπομείναντος προσωπικού της.

Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ο Μασκ απέλυσε περίπου το μισό του εργατικού δυναμικού των 7.500 ατόμων της εταιρείας. Οι αποχωρήσεις έχουν επηρεάσει διάφορα τμήματα, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας επικοινωνίας, πράγμα που σημαίνει ότι τα ερωτήματα σχετικά με την κλίμακα των περικοπών και τον αντίκτυπο στην πλατφόρμα παραμένουν αναπάντητα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει