ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού

299

Σοκάρει η υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης από το Ηράκλειο, ο εφιάλτης της οποίας φαίνεται να ξεκίνησε όταν ήταν μόλις εφτά ετών! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την μητέρα του κοριτσιού και ήδη έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, η δικογραφία που σχηματίστηκε και ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου διαβιβάστηκε πριν λίγα 24ωρα  στην Εισαγγελία Ηρακλείου, αφού προηγήθηκε η καταγγελία της 51χρονης μητέρας του κοριτσιού. Στη δικογραφία σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται αναφορά για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση.

Η καταγγελία άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία όταν τον περασμένο Αύγουστο η 51χρονη ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι από το καλοκαίρι του 2012 έως το καλοκαίρι του 2019 ένας σήμερα 25χρονος Ηρακλειώτης, εκμεταλλευόμενος την φιλική σχέση που είχε με τους δύο γιος της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της, χωρίς τη συναίνεσή της. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το σπίτι του φερόμενου ως δράστη με το σπίτι της ανήλικης είναι στην ίδια περιοχή, στον ίδιο δρόμο.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι εξεταζόμενη η ανήλικη ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης σε μη προσδιορισθείσες χρονικές στιγμές, προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, κατ’ εξακολούθηση όταν ήταν οι δύο τους στο σπίτι.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η πρώτη φορά που έγιναν οι πράξεις αυτές σε βάρος της ανήλικης ήταν το καλοκαίρι του 2012. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι το κορίτσι ήταν τότε εφτά ετών! Το κορίτσι είχε πάει στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη και στην ολιγόλεπτη απουσία του αδερφού της, ο κατηγορούμενος την άρπαξε, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ακόμη, καταγγέλθηκε ότι προχώρησε σε παρά φύση συνουσία και δεν σταματούσε παρά το γεγονός ότι το παιδί του ζητούσε να μη συνεχίσει, κλαίγοντας και φωνάζοντας. Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε την καταγγελία από την εξέταση που έκανε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει