Τουριστικά βραβεία για την Περιφέρεια Κρήτης στην έκθεση του Λονδίνου

Με δύο βραβεύσεις για την Κρήτη ολοκληρώθηκε η παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση  Τουρισμού  «World Travel Market 2022» του Λονδίνου, ενώ ακολούθησε μία ακόμα βράβευση από το παλαιότερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Βρετανίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης δόθηκαν τα βραβεία  Greek Travel Awards σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε ο ΕΟΤ και για τα οποία είχε  ψηφίσει  η βρετανική τουριστική αγορά, από τα οποία η  Κρήτη απέσπασε δύο: Το Βραβείο “Best Beach Destination” που κέρδισε  το νησί της Κρήτης και παρέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησής  Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου καθώς και το βραβείο  “Best Gastronomy” που κέρδισε η Π.Ε. Χανίων και παρέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος  Καλογερής.

Επίσης σε άλλη εκδήλωση που οργανώθηκε στο Πύργο του Λονδίνου, από το παλαιότερο βρετανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Wanderlust, απονεμήθηκαν τα βραβεία του ομώνυμου οργανισμού. Η Κρήτη απέσπασε το βραβείο του τρίτου περισσότερο επιθυμητού νησιού της Ευρώπης, βραβείο το οποίο παρέλαβε ο κ. Κώτσογλου.

Η Περιφέρεια Κρήτης  διοργάνωσε στο Λονδίνο δύο εκδηλώσεις, απευθυνόμενη σε  δημοσιογράφους, tour operators και  bloggers. Το νησί παρουσιάστηκε αφενός ως  ελκυστικός τουριστικός προορισμός και για τις τέσσερις εποχές του έτους, αφετέρου ως γαστρονομικός προορισμός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει