Στο μυαλό μόνο το επόμενο ματς

ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ

145

Στην ομάδα του Πόρου έχουν το μυαλό τους μόνο στο ματς με τον Αρη Πετρούπολης εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και για την ώρα δεν τους απασχολεί  η ένσταση που έχει καταθέσει η Αγία Παρασκευή για το μεταξύ τους παιχνίδι της πρεμιέρας. Όπως είναι γνωστό ο Πόρος επικράτησε δίκαια σε αυτό το ματς με 1-0 αλλά στην συνέχεια η αντίπαλος του υπέβαλε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Καλαμιώτη, οποίος είχε αποβληθεί στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Αλμυρό και από τότε δεν είχε εκτίσει την ποινή του.

Στα ανατολικά προάστια τονίζουν ότι δεν ανησυχούν καθώς βασίζονται στην ενημέρωση που είχαν από την ΕΠΟ για το ποινολόγιο και παράλληλα αυτό που βγαίνει είναι ότι η υπόθεση αυτή έχει συσπειρώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα και αυτό που τονίζεται είναι ότι «οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα».

Αγωνιστικά, ο κ. Χατζησεβαστός θα περιμένει να δει τον Καλαϊτζάκη που αποχώρησε τραυματίας ενώ ο Πολ Νίκενσον που επίσης είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει