«Μικρές Ιστορίες Φόνων» κάνουν πρεμιέρα στη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου

219

Το έργο  “Μικρές Ιστορίες Φόνων” του Παναγιώτη Μπρατάκου που παρουσιάζει η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 9  το  βράδυ και την Κυριακή 20 του μήνα στις 7 το απόγευμα, στο χώρο της στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 142.

Στις “Μικρές Ιστορίες Φόνων” διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, κάποτε βασίλισσα της τηλεθέασης, καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους.

Μέσα από το κελί της η σκηνή μετατρέπεται σε ένα φαντασιακό αιματοβαμμένο show, ένα σκληρό reality, όπου παρουσιάζονται εγκλήματα αγάπης. Το θέμα της εκπομπής; Ενός λεπτού σιγή για όσους δολοφόνησαν από αγάπη. Ιστορίες, όπου ο ρόλος του θύτη και του θύματος ανατρέπεται συνεχώς, ενώ το μόνο ξεκάθαρο είναι τα εγκλήματα της κοινωνίας απέναντι τους.

Ιστορίες γεμάτες χαμένα όνειρα, χαμένα πάθη, χαμένες ζωές. Καθώς οι ιστορίες ξετυλίγονται, το reality αγριεύει με ζωντανό κοινό τους ίδιους τους θεατές. Μια παρουσιάστρια που ακόμα διψάει για αίμα. Που διεκδικεί τη χαμένη της δόξα με μια ακόμα εκπομπή. Έτοιμη για όλα. Πάντα.

Μια γυναίκα που ξέρει καλά ότι “η τραγωδία των άλλων ναρκώνει τη δική σου”. Αφιερωμένη στο κυνήγι για το καλύτερο αποκλειστικό στην ιστορία της είδησης.  Σκηνοθεσία διασκευή-Μάνος  Μανιάς. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Μαρία Χασουράκη, Κατερίνα Κριτσωτάκη, Ελπίδα Κοντοσιωζίου, Σπύρος Μπουρλεσιας, Θοδωρής Λαμπράκης, Κωνσταντίνα Γερονικάκη, Θεοδοσία Ιατρίδη. Τηλ. 2813-013218.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει