Με 73 προπονητές η ημερίδα στο Ηράκλειο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΟΚ / ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΔΚΑΚ

265

Με τη συμμετοχή 73 προπονητών από όλη την Κρήτη, πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο (ξενοδοχείο Atlantis) η εκπαιδευτική ημερίδα της Ομοσπονδίας μπάσκετ, με θέμα «Ανάλυση του Προγράμματος Ανάπτυ-

ξης της ΕΟΚ, οι στόχοι και η προπονητική του υποστήριξη».

Οι προπονητές ενημερώθηκαν μέσω του Προγράμματος Ανάπτυξης για τις προπονητικές κατευθύνσεις προς το σύγχρονο μπάσκετ, τις ιδιαιτερότητες κάθε ηλικιακής ομάδας και την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της ΕΟΚ. Την ημερίδα άνοιξε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Λιόλιος και ακολούθησαν οι αναλυτικές παρουσιάσεις από τους Κώστα Μίσσα, Νίκο Σταυρόπουλο και Κώστα Τσαρτσαρή.

«Ευχαριστούμε θερμά την ΕΚΑΣΚ για τη συνεργασία και την υποστήριξη της διοργάνωσης. Η συγκεκριμένη, ήταν η πρώτη από μια σειρά ανάλογων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει η ΕΟΚ. Οι εκπαιδευτικές ημερίδες χωρίζονται σε τέσσερις φάσεις με ξεχωριστά η καθεμία θέματα και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση σχετικά από την ΕΟΚ», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

  • Σχολή διαιτησίας μπάσκετ διοργανώνει τον Δεκέμβριο ο Σύνδεσμος Διαιτητών μπάσκετ Κρήτης. “Δηλώστε συμμετοχή τώρα στα τηλέφωνα:

ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ

6979 983870 (Χριστινάκης Νώντας)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΛΑΣΙΘΙ

Αρκετοί προπονητές στην ημερίδα της ΕΟΚ στο Ηράκλειο6974 291441 (Κατσαπρακάκης Χρήστος)

6973 492173 (Σκανδαλάκης Νίκος) www.sudkak.com”, αναφέρει ανακοίνωση του συνδέσμου.

  • Ο διαιτητής του ΣΥΔΚΑΚ κ. Κατραχούρας θα διευθύνει το ματς ΠΑΟΚ-Προμηθέας Π. την Κυριακή για την Α1.
  • Ο αθλητής του Εργοτέλη, Μανώλης Φουκαράκης κλήθηκε για προπονήσεις στο κλιμάκιο νότου της Εθνικής παίδων και ο σύλλογος του τον συγχαίρει.
  • Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του (65-59) και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα γνώρισε ο ΟΑΧ από τις Εσπερίδες Καλλιθέας στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει