Ευκαιρία για δοκιμές με Μάλτα

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

131

Με μοναδικό πρόβλημα τον Γιώργο Μασούρα θα αγωνιστεί  η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο φιλικό κόντρα στη Μάλτα, σήμερα στις 19:00.

Ο άσος του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί σε αυτό το φιλικό, αλλά πιθανότατα θα προλάβει το δεύτερο ματς κόντρα στην Ουγγαρία και γι’ αυτό βρίσκεται στην αποστολή.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ θεωρεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία τις δύο συναντήσεις προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχει δει πολύ ως τώρα, ενώ ταυτόχρονα η ευκαιρία δίνεται και στους ποδοσφαιριστές, που θα έχουν ένα μεγάλο κίνητρο.

Ερωτηθείς για τις επιλογές του, ο Πογιέτ, απάντησε ότι «δεν είναι επίσημη διακοπή για τις Εθνικές, έτσι κάποιες ομάδες δεν άφησαν τους παίκτες να έρθουν. Αυτό δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές. Το κλίμα είναι πολύ καλό».

Για την κατάσταση των παικτών είπε πως «θέλουμε να είναι οι παίκτες σε καλή κατάσταση, ώστε όταν έρθει ο Μάρτιος να μπορούν να αγωνιστούν 90 λεπτά και να έχω ποικιλία για να επιλέξω».

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 25  ποδοσφαιριστές. Εκτός από σημερινό φιλικό θα γίνει ένα ακόμα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη.

Οι διεθνείς που επελέγησαν από τον κ. Πογέτ είναι οι εξής:

Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει