ΠΟΛΟ: Σε δυνατό τουρνουά στον Βόλο η Κ15 του ΟΦΗ

Σε μεγάλο τουρνουά στο Βόλο, με ισχυρές ομάδες από όλη την Ελλάδα (συμμετέχει και η Γαλατάσαραϊ από την Τουρκία), συμμετέχει η ομάδα Κ15 πόλο του ΟΦΗ. Τα ταλέντα του σωματείου θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

«Έχουμε δυο μήνες για να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια και αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, απέναντι σε πραγματικά πολύ δυνατές ομάδες. Είναι παιχνίδια προετοιμασίας για μας, αλλά θα κερδίσουμε πολύτιμες εμπειρίες. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας, να έχουν την ευκαιρία, για τέτοιους αγώνες», τονίζει ο προπονητής της Κ15 του ΟΦΗ, Νίκος Γιακουμάκης. Στο τουρνουά συμμετέχουν άλλες δύο ομάδες από την Κρήτη, η Ακαδημία Ηρακλείου και ο ΝΟ Ρεθύμνου.

Οι όμιλοι του τουρνουά:

Α’: ΟΦΗ, ΟΥΚ Βόλου, Νηρέας Χαλανδρίου

Β’: Ρέθυμνο, ΡΟΗ, Πύρρος

Γ’: Γαλατάσαραϊ, Χίος, Ηλιούπολη

Δ’: Ακαδημία Ηρακλείου, Χαϊδάρι, ΟΜΘ, Ολυμπιακός.

Η σύνθεση της Κ15 του ΟΦΗ: Βάλσαμος Μιχαήλ-Άγγελος, Καλλέργης Γιώργος, Λασηθιωτάκης Ορέστης, Δολαψάκης Ιωάννης, Γρύλος Ανδρέας, Σαλούστρος Εμμανουήλ, Πολίτης Απόστολος, Αμοναχάκης Εμμανουήλ, Φανταουτσάκης Ζαχαρίας, Καραγιαννόπουλος Γιώργος, Βελεγράκης Μιχάλης, Πατούνας Αλέξανδρος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει