Κρήτη: Ενεργειακή αναβάθμιση στα κτήρια των Εργατικών Κέντρων

112

Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που έγινε χθες στην Περιφέρεια Κρήτης με εκπροσώπους του ΟΑΕΔ, του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και τον περιφερειάρχη Κρήτης.

Τονίστηκε η αναγκαιότητα να υλοποιηθούν έργα ενεργειακής αναβάθμισης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τα οποία θα υποστηρίξουν το πολύπλευρο έργο που επιτελούν τα εργατικά κέντρα για τα σωματεία εργαζομένων και τα μέλη τους.

Στη συνάντηση η εκπρόσωπος της Διοίκησης του ΟΑΕΔ, Δήμητρα Κοκκίνου, αρχιτέκτονας, ΜΔΕ Διαχείρισης Τεχνικών Έργων ΟΑΕΔ, ενημέρωσε τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, και τους συμμετέχοντες για τεχνικά θέματα. Τα επιμέρους θέματα συντονισμού και συνεργασίας συζητήθηκαν με τη συμμετοχή του προέδρου του ΕΚΗ Στέλιου Βοργιά, του περιφερειακού διευθυντή ΟΑΕΔ Γιάννη Πάγκαλου, καθώς και του αντιπροέδρου του ΕΚΗ Νίκου Κοκολάκη, του γ.γ. Νεκτάριου Μωυσάκη, της αν. γραμματέως Εύας Σαμαριτάκη και των γραμματέων Οργανωτικού Μιχάλη Ριζικιανάκη και Οικονομικού Νίκου Σμυρνάκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει