Γιατί πήγε η Βάνα

163

Μια ημέρα μετά την επίσκεψή της στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”, αποκαλύπτοντας τι θα ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές. Η ηθοποιός δεν έδωσε πληροφορίες για τον λόγο της συνάντησής της με τον πρωθυπουργό, ωστόσο γνωστοποίησε τη συνάντησή τους με ανάρτησή της στο Instagram. «Ευχαριστώ πολύ τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, που με άκουσε, μου πρότεινε και βρήκαμε λύσεις, για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας» έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά.

Η ίδια αποκάλυψε ότι αφορμή της συνάντησης ήταν το πολιτιστικό φεστιβάλ της Νίκαιας.

«Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα. Του έστειλα ένα e-mail και του είπα “αγαπητέ πρωθυπουργέ, πρέπει να σκεφτούμε υπάρχουν κάποιες ανάγκες. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εσωστρέφεια τόσα χρόνια κεκλεισμένων των θυρών στα φεστιβάλ να περιφερόμαστε δεξιά-αριστερά οι Έλληνες καλλιτέχνες”. Σας πληροφορώ την επομένη στιγμή μου ζήτησε να με δει.

Βρεθήκαμε, ήταν ταχύτατος στις αντιδράσεις του. Δεν περίμενα ότι η αντίδραση του θα ήταν την επομένη μέρα, ούτε περίμενα ότι θα υπήρχε τόση συνέπεια σε αυτά που είπαμε. Μου λέει “συμφωνώ μαζί σου”. Για παράδειγμα συζητήσαμε για το Καστελόριζο. Οι Αυστραλοί που είναι η ομογένεια κάτω στο Καστελόριζο έχουνε διοργανώσει τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο φεστιβάλ, δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχουν κρατικοί πόροι, η ομογένεια είναι τόσο δυνατή, τα πέρατα και στα μήκη παντού» ανέφερε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει