Συνάντηση Αρναουτάκη-Καββαθά

Τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας Γιώργο Καββαθά υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Ηρακλείου, Μαρία Αντωνακάκη, καθώς στο επίκεντρο τέθηκαν τα ζητήματα που αφορούσαν τους συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο περιφερειάρχης Κρήτης δήλωσε στον πρόεδρο πως η Περιφέρεια έχει συστήσει αρμόδια Αντιπεριφέρεια για θέματα επισιτισμού, ενώ δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών του κλάδου, αλλά και της υποστήριξης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία με αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες τόσο για επαγγελματίες όσο όμως και για εργαζόμενους.

Ως πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ο κ. Καββαθάς αναφέρθηκε σε όλα τα επιμέρους ζητήματα που απασχολούν τον επισιτισμό και δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης για την ανάδειξη και προώθηση των αιτημάτων των επαγγελματιών, καθώς και η θεσμοθέτηση της σχετικής Αντιπεριφέρειας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει