ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΗ: Απόλυτη στήριξη από τους οργανωμένους

Την απόλυτη στήριξη τους στον Μιχάλη Μπούση και στην ομάδα εκφράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί μετά την ιστορική όπως την χαρακτήρισαν πρώτη συνάντηση τους που  έγινε το Σάββατο στο γήπεδο. Η συνάντηση με τους εκπροσώπους των Συνδέσμων με τον μεγαλομέτοχο έγινε σε καλό κλίμα παρουσία  των κ.κ. Λυσάνδρου, Μυλωνάκη και Παπαϊωάννου.

Οι Σύνδεσμοι στην ανακοίνωση που εξέδωσαν για να ενημερώσουν για την συνάντηση τονίζουν ότι πήραν απαντήσεις για όλα τα ζητήματα και ότι στηρίζουν την προσπάθεια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

«Ο Πρόεδρος απάντησε με προθυμία σε όλα τα ερωτήματά μας, αναγνωρίζοντας λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος (μεταγραφικός σχεδιασμός, τρόπος αλλαγής σήματος κ.ά)» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση και προσθέτει:

«Εξέφρασε την ακλόνητη πεποίθησή του ότι η ομάδα μας φέτος θα τα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία και να χτίσει ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη φημολογία που τον θέλει να απεμπλέκεται από τον ΟΦΗ και διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν όλα όσα πρέπει για να αντιστραφεί η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει».

Οι οργανωμένοι έκαναν γνωστό ότι κατέθεσαν τις απόψεις τους για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι και ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε την στήριξη τους για να βγει η ομάδα από τον αρνητισμό.

Χαρακτήρισαν την συνάντηση ιστορική:

«μιας και για πρώτη φορά ως οπαδοί συναντηθήκαμε με έναν πραγματικό ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ με τα σωστά του και τα λάθη του, ο οποίος έχει δαπανήσει ήδη μεγάλα ποσά για την ομάδα, κι όχι με διαχειριστές και φερέφωνα».

Δηλώνουν επίσης ότι θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, «για να στηρίξουν έμπρακτα την πολύ δύσκολη προσπάθεια του καινούργιου μας προπονητή».

Σε υστερόγραφο τους αναφέρουν ότι:

«Δυστυχώς σε αυτή την ιδιαίτερη εποχή, παρακολουθούμε με έκπληξη και θλίψη κάποιους «δικούς μας» ανθρώπους να επιδίδονται σε ακατάσχετη σεναριολογία, διασπορά ψευδών ειδήσεων και δολοφονίες χαρακτήρων, συνήθως πίσω από ένα πληκτρολόγιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει