Στη φυλακή η 40χρονη μητέρα που κάρφωσε στον λαιμό τον σύντροφό της

263

ς κακοποιητική περιέγραψε την σχέση της με τον 50χρονο Έλληνα σύντροφό της, με τον οποίο συζούσαν για μία δεκαετία σε χωριό του Ηρακλείου, η 40χρονη Βουλγάρα, μητέρα δύο παιδιών,  που κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό του μετά από έναν ακόμα καβγά.

Χθες η γυναίκα εμφανίστηκε  μετανιωμένη ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου. Δεν ήθελε να τον σκοτώσει, όπως κατηγορείται, όμως δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της όταν τον άκουσε να μιλάει χυδαία για την 15χρονη κόρη της από προηγούμενη σχέση της.

Η ανήλικη, συνοδευόμενη από τη γιαγιά της, είχε ταξιδέψει στην Κρήτη τον περασμένο Μάιο. Αυτές τις ημέρες επρόκειτο να επισκεφθεί εκ νέου τη μητέρα της. Όμως δεν πρόλαβε.

Αυτή τη φορά ο καβγάς του ζευγαριού ξέφυγε από κάθε όριο. Η 40χρονη ισχυρίζεται ότι στη διάρκεια του διαπληκτισμού τους ο 50χρονος εκστόμισε κάτι πολύ βαρύ για την ανήλικη κόρη της που τη «θόλωσε» και την έβγαλε εκτός εαυτού. Φέρεται να μίλησε χυδαία, αναφερόμενος στην τελευταία επίσκεψη της 15χρονης στο σπίτι τους και σε κάτι που είχε γίνει τότε.

Η ίδια φέρεται να είπε ότι ο σύντροφος της την κακοποιούσε και την απειλούσε ακόμα και με καραμπίνα.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια έκριναν προσωρινά κρατούμενη τη γυναίκα, η οποία θα οδηγηθεί στη φυλακή. Ο συνήγορός της, κ. Νίκος Σωμαράκης, τόνισε ότι εκκρεμούν κρίσιμα έγγραφα ως προς την σοβαρότητα του τραύματος, ενώ εμμέσως πλην σαφώς τόνισε ότι η εντολέας του είχε μία προβληματική σχέση και άκρως κακοποιητική.

«Τα ζευγάρια όταν μαλώνουν, πρέπει να χωρίζουν. Οι σύντροφοι όταν καβγαδίζουν, να το διαλύουν, ή να βρίσκουν ένα τρόπο να καταγγέλλουν κακοποιητικές συμπεριφορές όταν υπάρχουν, είτε από την πλευρά του άνδρα είτε από την πλευρά της γυναίκας» υπογράμμισε ο ίδιος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει