Ο Βανγκέλ Μίλε στον πάγκο του Ηροδότου

36ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΠΡΟΣ ΓΑΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Στον 36χρονο Αλβανό Βανγέλ Μίλε δίνει ο Ηρόδοτος τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο Μίλε σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα συμφώνησε με την διοίκηση του Ηροδότου και αναμενόταν χθες το βράδυ στο Ηράκλειο για να αναλάβει την ομάδα και να γίνει ο τρίτος τεχνικός από την αρχή της σεζόν μετά τους Σταθόπουλο, Στράτο.

Ο Βανγκέλ Μίλε είναι γεννημένος την 1η Ιουλίου 1986 στο Μπαράτ της Αλβανίας και έκανε καριέρα ποδοσφαιριστή ως σέντερ φορ στην χώρα του ενώ έχει αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές της χώρας του. Μέχρι πρότινος ήταν βοηθός προπονητή στην Τέουτα. Ουσιαστικά ο Μίλε θα προπονήσει για πρώτη φορά σήμερα τους παίκτες του και την Κυριακή θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Το ματς αυτό θα γίνει στο γήπεδο του Γάλου “Παύλος Βαρδινογιάννης”  στο Ρέθυμνο και όχι στην Αλικαρνασσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηρόδοτος έχει αιτηθεί προς τη διοργανώτρια προκειμένου ν’ αγωνιστεί στο γήπεδο που χρησιμοποιεί η Επισκοπή λόγω της επισποράς που πραγματοποιείται στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Η αλλαγή της έδρας όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής μπορεί να θεωρείται δεδομένη και το μόνο που μένει να το πιστοποιήσει επίσημα είναι η ανακοίνωση από τη Super League 2.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει