Μ.Τ.Η. “ΛΑΒΡΥΣ”: Επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο Ζίου Ζίτσου

212

Με μεγάλη επιτυχία έγινε διήμερο σεμινάριο αγωνιστικού Brazilian jiu jitsu στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Ηράκλειου η Λάβρυς, με καλεσμένο τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Gustavo Dias. «O Gustavo Dias Elias είναι 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, με πολλές άλλες  διακρίσεις σε Παγκόσμια, Παναμερικανικά και εθνικά πρωταθλήματα της Βραζιλίας σε διοργανώσεις gi και no gi. Eχει υπάρξει επι σειρά ετών head coach στην Ribeiro jiu jitsu Association, ενώ από πέρυσι συνεργάζεται με τον θρύλο του αθλήματος Xande Ribeiro και την νεοσύστατη ομάδα του Six Blades Jiu Jitsu, έχοντας αναλάβει την οργάνωση της στην Ευρώπη και Ασία.

Μετα από ένα πολυήμερο ταξίδι στην Ευρώπη, και μια σειρά σεμιναρίων σε Γερμανία, Ιταλία, Σλοβακία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία και Τουρκία ήρθε και στην Χώρα μας  για να διδάξει την κεντρική αγωνιστική φιλοσοφία του  Xande Ribeiro και να οργανώσει την εκπροσώπηση της Six Blades Jiu jitsu στην χώρα μας από τον Σύλλογο μας. Ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από το επίπεδο των αθλητών  μας όσο και από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας και στο τέλος του σεμιναρίου απένειμε το πρώτο degree (βαθμό) στην Μαύρη ζώνη του κου Λουφαρδακη, ενώ επέβλεψε και τις προαγωγές των αθλητών μας.

Στο περιθώριο του σεμιναρίου ο Gustavo Dias γεύθηκε την Κρητική φιλοξενία, ξεναγήθηκε σε πολλές από τις ομορφιές του τόπου μας και συμφώνησε με την πρόταση του Προέδρου μας Κου Τσακιρελη και του προπονητή Κου Λουφαρδακη να γίνει το καλοκαίρι στον τόπο μας διεθνές Camp Brazilian jiu jitsu αφού το νησί μας είναι ο ιδανικός προορισμός για αθλητικό τουρισμό. Στο σεμινάριο συμμετείχε και ο Professor Ιωάννης Αλεξανδράκης, προπονητής της Ακαδημίας Βραζιλιάνικου Ζιου Ζιτσου Human Chess τον οποίο και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του» αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει