Η σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix

307

Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά  “Maestro”  από το MEGA. Η δραματική σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι”.

Οι πληροφορίες που ήθελαν την δημοφιλή σειρά να προβάλλεται σε πλατφόρμα του εξωτερικού πλήθαιναν τον τελευταίο καιρό, ενώ αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που τα επεισόδια του “Maestro” δεν είναι διαθέσιμα για πάνω από τέσσερις μέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του MEGA.

Πάντως, αναφερόμενος στον τίτλο της σειράς, ο ίδιος ο δημιουργός  είπε πως η σειρά ονομάστηκε “Maestro” για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

“Υπάρχει η πρόθεση η σειρά να ταξιδέψει στο εξωτερικό, γίνονται ήδη κάποιες συζητήσεις και κάποιες κινήσεις.

Ήθελα έναν τίτλο που να εκφράζει και το σενάριο και τους ήρωες – φυσικά και τον κεντρικό ήρωα – , αλλά και που να μπορεί να σταθεί επάξια σε όλες τις χώρες.

Μετέπειτα, σκέφτηκα πως ο τίτλος εκφράζει και τον άνθρωπο αυτό που διευθύνει, που είναι υπεύθυνος για να παιχτούν όλα τα κομμάτια και τα όργανα σωστά” είχε πει.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει