Επιστημονική πρωτιά για Κρητικό γιατρό

Ο διευθυντής της ΩΡΛ κλινικής του ΠΑΓΝΗ καθηγητής Εμμανουήλ Προκοπάκης διακρίνεται εντός και εκτός Ελλάδας για το ακαδημαϊκό του έργο.

Ο ίδιος υπερήφανος και για τους συνεργάτες του, έγραψε:

«Πολλές φορές τα νούμερα δεν λένε την αλήθεια ή ίσως δεν την λένε ολόκληρη. Πάντως, η επίσημη σελίδα του Google Scholar, που αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη βάση επιστημονικών δεδομένων στον κόσμο, δίνει τον παρακάτω πίνακα. Μου τον έστειλε ο καλός συνάδελφος καθηγητής της ΩΡΛ στο ΑΠΘ, Πέτρος Κάρκος.

Για το ακαδημαϊκό μου λοιπόν έργο ως ΩΡΛ, κατατάσσομαι 1ος στην Κρήτη, 2ος στην Ελλάδα, 11ος στην Ευρώπη και 45ος στον κόσμο. Η διάκριση αυτή ανήκει σε όλη την Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική του ΠαΓΝΗ. Πέρα από το ακαδημαϊκό μας έργο υπάρχει και το κλινικό, που πιστεύω είναι ιδιαιτέρως σημαντικό και αναγνωρίσιμο σε ευρεία κλίμακα. Πολλά μπράβο αξίζουν στο προσωπικό μας και ιδίως στο μόνιμο, υπερ-εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, στον Αναπληρωτή Καθηγητή Αλέξανδρο Καρατζάνη, τη διευθύντρια ΕΣΥ Ειρήνη Παναγιωτάκη, στον επιμελητή Ά Νικόλαο Χατζάκη, στην Επιμελήτρια Β´ Μαρία Δουλαπτσή.

Προχωράμε μπροστά, με τη βοήθεια του νοσηλευτικού προσωπικού και των διοικήσεων του ΠαΓΝΗ και της Κοσμητείας της Ιατρικής Σχολής».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει